Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Je voelt de kou..

Kop in de wind - mooi gedocumenteerd. Groet, Hans

Je voelt de snijdende wind en de kou. Die grutto's zijn wel wat gewend, ze arriveren vaak al in februari. Maar nu, begin april begint hij toch aan eieren te denken. Dan zijn wat hogere temperaturen onderhand wel welkom!

Groeten, Vincent

Mooi moment zo in de hagelbui. Fraaie opname.

Het beeld vertelt.
Groet,
sieb

Mooi hoor deze rauwe plaat. Wijkt lekker af van al die lieve grutto plaatjes, die ook mooi zijn. Maar dit vertelt een verhaal.Groet Henk

Het hele tafereel is uit het beeld af te lezen. Mooi vastgelegd met een mooie achtergrond.

Groet,
Alwin K.

Geweldig hoe deze grutto zijn frontaal oppervlak zo klein mogelijk maakt om de impact van de wind en hagel te minimaliseren. Als een wielrenner in een afdaling. Prachtige moment gepakt.

Heerlijke foto, april doet wat zij wil.
Kop in de wind en laat het maar over je heen komen.

Groet Peter

Huh? Deze foto is toch al eerder deze week geplaatst? Ik heb er althans twee dagen geleden al op gereageerd Wink Groet, H.

» Last edited by Hans Overduin on Fri 09 Apr 2021, 9:35; edited 1 time in total

Ja, ik heb hem al genomineerd voordat hij geŁpload is?


Groet Henk

Ja geen idee, ik denk dat een moderator vannacht om 3:23 aan het slaapwandelen was en de foto heeft afgekeurd en opnieuw goedgekeurd. Ik was het niet voor zover ik me kan herinneren Very Happy

Passend beeld bij afgelopen week! Fijne soort en de houding onderschrijft de ijzige kou (wind) tijdens zo'n hagelbui.

Groeten, Thijs

Ik weet niet of het komt omdat de homepage niet goed werkt. Ik heb gisteren een contactformulier ingediend over deze foto. Als je op de foto die voor deze Grutto stond op "volgende foto" klikte werd de foto van de Grutto overgeslagen!!!
Andere kant op gaan er ook dingen fout. Als je op de foto van de ekster van Harry (kruisje2000) hebt geklikt en je gaat naar "vorige foto" dan worden er ook foto's overgeslagen. Er is dus kennelijk iets fout op de pagina's. Mogelijk heeft degene die het bericht gelezen heeft de foto van de Grutto opnieuw geplaatst zodat hij weer genoeg aan bod komt.
Hoop dat het lukt de fout op te sporen zodat er geen foto's verloren gaan bij het bekijken via "Volgende of Vorige foto".

Groet,
Alwin K.

Fijne plaat met een duidelijk verhaal, ik hou er van, en een nominatie waard!

Groet,
Arjan

Geweldig beeld!

Groeten Frank

:
 
Page 1 of 1