Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Leuk die nieuwsgierige blik naar de fotograaf, de foto kan wat lichter en een fractie scherper.

Groet Kees

Iets lichter kan wel, dan springt de parkiet er nog wat meer uit denk ik! Hier in Wageningen heb je ze niet, noch in Groningen. Kortom, ik zie of hoor ze nauwelijks. Denk dat ik daar best blij mee ben, al maakt het de schaarse ontmoetingen met de soort net weer wat leuker, want stiekem zijn ze toch best mooi Wink

Groeten, Thijs

Kees en Thijs,
Ben het met jullie eens dat hij lichter had gekund. Ben daar nog wat huiverig in. Ik heb hem nog een keer opnieuw bewerkt en heb inderdaad een betere versie eruit gekregen. Volgende keer nog iets beter opletten. Bedankt voor het commentaar.

Groet,
Alwin K.

Ze zijn inderdaad behoorlijk luidruchtig.
Gelukkig hier in de regio ook nog niet.
Ze verspreiden zich als een olievlek over Nederland.
Hij kijkt nieuwsgierig naar beneden. Een leuke blik zo.

Leuk beeld. Eens met opmerking dat het ietsje lichter kan; als de situatie het toelaat (vogel die blijft zitten) maak ik bij vergelijkbare situaties (vogel tegen lichte lucht), meerdere opnames bij verschillende belichtingstijden, zodat het minder van de bewerking hoeft te komen.
Erg mooi hoe de frisgroene blaadjes links in beeld meedoen.
In Zwolle ook geen halsbandparkieten in het wild.
groet,
sieb

@Sieb.
Bedankt voor de feed-back. Ik had wel meerdere opnames met verschillende belichtingstijden maar die bleken toch allen aan de donkere kant te zitten. Moet dus beter opletten op de weergave op het kleine schermpje op de camera. Nog wel eens een probleem met ogen die er niet beter op worden. Ga er zeker mee aan de slag.

Groet,
Alwin K.

:
 
Page 1 of 1