Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Mooi! De scherpte iets aan de grove kant, en een klein beetje minder contrast kan denk ik geen kwaad.
Gaaf
grtz, josephine

Mooie foto, zo dichtbij en zo een mooi standpunt. Maar ik ga helemaal met Josephine mee wat de scherpte aangaat en het contrast, ik vind de foto daardoor erg hard overkomen.
Jammer anders had het voor mij een topper geweest.

Groet, Karin

Op een of andere manier lijkt de kop van een tureluur op veel foto's een tikkie onscherp. Ik denk dat het een fijne veertjesstructuur is ofzo. Misschien heb jij je daarom laten verleiden om wat hard te verscherpen. Maar ik vind het nog wel binnen de perken hoor. Verder een fijne plaat met een mooie compositie en laag standpunt. Nu rond het middaguur zie ik (12:29). Misschien nog eens terug aan het begin of eind van de daglichtperiode. Dan heb je veel zachter licht. Dat maakt het veel makkelijker fotograferen.

Groeten, Vincent

Ik heb niets aan te merken op deze foto. Gewoon mooi.

Hij staat er mooi op.
Zo dichtbij is wel een kadootje.

Dank voor de reacties. Aan het contrast heb ik niets veranderd maar zou wat terug gedraaid kunnen worden. Het licht was erg hard en helaas niet vanuit de juiste richting. Op deze locatie zou het inderdaad beter zijn om in de namiddag te fotograferen zodat de zon wat meer van achteren komt en minder hard is.

Groet Wouter

Mooie vlak/kleur-indeling, mede door de hoek water, en de vogel komt bijna zo vanaf het beeldscherm mijn kamer binnenwandelen; vind hem fraai.
Groet,
Sieb

:
 
Page 1 of 1