Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Is weer een fraaie foto geworden Thijs!

Grtz.,
P.

Prachtige foto, Thijs. Mooi zo vrij in beeld en zingend.

Groet, Leo

Prachtig Thijs!
Mooi helder voor een fraaie, softe riet achtergrond.

Groet,
Bert

Mooi, Thijs! Ik ben er ook even geweest en constateerde inderdaad dat hij in bomen foerageert, wat ik nooit eerder had gezien. Ik vind dit een prachtige foto.

Wat een mooie zachte foto, hij zit prachtig vrij en (ik denk) de beweging in het riet op de achtgrond maakt het voor mij af.

Groet, Karin

Heerlijk, zonder doorkijkje in het riet. Mooi.

Gr. Rijn

Mooi zingend afgebeeld, maar de kleuren kloppen naar mijn gevoel niet of de foto is te licht. Naar mijn mening hoort een grote kar een donkerder (meer roodbruin op vleugels en dekveren) verenkleed te hebben.

Mooi plaatje hoor Thijs hij is misschien wat licht maar vind dat juist wel prettig die lichte kleuren in de achtergrond
Groet Chris

Ha Marcel, ik denk dat dat erg lichtafhankelijk is. Op BP zie ik vooral foto's met een zonnetje op de Grote karekiet waardoor er wat meer contrast in de het kleed zit en de vogel wat warmbruiner overkomt. Als ik dat zo gauw vergelijk met een andere foto met bewolkt weer zie ik weinig verschil qua tint: https://www.birdpix.nl/album_page.php?pic_id=365736

Bedankt voor de reacties en nominaties!

Groeten, Thijs

Prachtig in volle glorie erop gezet.
@Marcel en Thijs: Denk dat de kleur inderdaad behoorlijk be´nvloed wordt door de lichtomstandigheden. Kort geleden heb ik dezelfde vraag gesteld na de plaatsing van een Kleine Karekiet omdat ik hem licht en glad vond. Bleek niets aan bewerkt te zijn. Prompt had ik zelf foto's van de Kleine Karekiet en bleek dat die ook licht en gladjes was op de plaat.

Groet,
Alwin K.

Prachtig Thijs.

Prachtig Thijs, ik heb ze meestal aan de 'andere kant' van het riet Wink ... Staat mooi los van de omgeving. Top ! Hans

Mooi uit volle borst en een "uitspringend" oranje keeltje.
Groet, Boudewijn

Ik noem dit janklicht......en dat is een groot compliment.

Top zeg. Een grote karekiet horen en fotograferen is al mooi, laat staan zo lekker vrij met egaal licht. Je had hem misschien wat donkerder af kunnen werken, om aan te sluiten bij het bewolkte weer. Door de +1 stop wordt het allemaal wat lichter natuurlijk. Blijft een kwestie van smaak. Ik vind het mooi zo.

Groeten, Vincent

:
 
Page 1 of 1