Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Prachtig zeg, zo'n kans krijg je niet vaak in NL ! Groet, Hans

Geweldig mooi vastgelegd en loep zuiver. Fijn dat je zo'n zeldzaamheid van zo dichtbij kan vastleggen.

Groet Wouter

Je hebt hem er fraai op staan, Paul. Leuk met die gele bloemen er onder.

Groet, Leo

Super!
grt. Guido

Fraaie plaat van deze zeldzaamheid!
(nieuw) Prikkeldraad oogt wat minder prettig, maar de fraaie gradiŽnt in de achtergrond en bloemetjes eronder maken veel goed.

Groet,
Bert

Prachtige foto! Vooral de achtergrond is top, maar ook de roze spreeuw op zichzelf staat er al heel mooi op. Het prikkeldraad nemen we dan maar op de koop toe. Geen pluspunt, maar ik vind het ook niet echt afbreuk doen aan het beeld. De bos bloemen is dan wel weer een bonus. Overigens vond ik die met de gele achtergrond nog minstens zo mooi.

Groeten, Vincent

Bedankt voor jullie reacties, tof!. Aan het prikkeldraadje doe je natuurlijk niks, maar het is ook dankzij de draad dat ik deze foto kon nemen. De vogel zat anders laag en soms zelfs onzichtbaar in het hoge gras en St Jacobskruiskruid (de gele achtergrond op de andere foto op FB Vincent). 's Avond s bleek de vogel al weer gevlogen, dus blij dat ik gelijk geweest was!

Staat er zeer fraai op met een prachtige scherpte. Mooi de gele bloemen eronder en een fantastische zacht gekleurde achtergrond erbij. Dat hij op het prikkeldraad zit stoort mij in het geheel niet. Zijn juist de kenmerkende plaatsen waar we deze vogels kunnen vinden. Hoort er gewoon bij wat mij betreft. Persoonlijk zie ik liever dit dan de zogenaamde perfecte beelden waar van alles uitgegumd of gestempeld is.

Groet,
Alwin K.

Helaas, nog geen roze spreeuw kunnen fotograferen. Zeker niet in Nederland. Dus is het knap als het lukt. De zitplaats heb je vaak niet voor het uitzoeken. En de draad snijd mooi door de twee twee kleurvlakken. Ik denk dat ik de enige ben die minder gecharmeerd is van de bos bloemen. Zoveel mensen, zoveel smaken.

groet,
Cor

:
 
Page 1 of 1