Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Origineel hoor. Er is echt over nagedacht hoe je met het thema aan de gang meent gegaan. Ik vind het een mooie foto met een bijzonder verhaal erbij.

Groeten jacolien

Ja hoor...... ook dit mag van mij. Grote boom met kleine vogels. Ik vind voor deze opdracht een foto al snel passen binnen de opdracht. Dus kijk ik vooral naar hoe mooi of interessant ik de foto's vind. Deze vind ik mooi, maar voor de podiumplekken heb ik wat andere in gedachten.

Ik dacht ik zie helemaal geen vogel, had de tekst nog niet gelezen. Origineel vind ik hem wel, mooie lucht op de achtergrond!

groet Wil

Leuk en creatief bedacht, maar voor mij komt het onderwerp te weinig uit de verf in deze foto.

Groeten,

Ruben

De machtige boom en de veelheid aan kleine vogels, als blad aan een boom, doordat alles zich op die ene boom afspeelt vormt het een mooie eenheid waarbij de "als blad aan boom" -gedachte die zich opdringt bij het zien van de foto het groot en klein al impliceert.
Mooie lucht ook.
Sieb

Gave plaat en voldoet prima aan de opdracht. Mooi dat je het kleine ook veel "belang" geeft in de foto. De opdracht vraagt daarom, mi.
Truus

Na het bekijken van alle foto's valt vooral op dat is gekozen voor (een) ouder(s) met jong(en) of voor een vogel met een groot voorwerp/dier. Hiernaast ook nog een paar inzendingen met verschillende afmetingen van vogels bij elkaar. Toch kijk ik vooral naar de meest treffende foto's van het gekozen thema groot-klein. Het verschil groot-klein komt hier zeker tot uiting. De foto oogt helaas wat somber en mist contrast. Het idee erachter is een compliment waard. Zoiets had ik ook in gedachte toen ik er bewust voor op pad ging.

groet,
Cor

Veel spreeuwen in een grote boom. Een boom viel in mijn beleving wat buiten de scope van een 'groot voorwerp'. Ik ervaar hier niet direct een verschil tussen iets groots en iets kleins. Maar de opdracht mocht breed ge´nterpreteerd worden, dus voor mij past hij wel. Mooie kleuren in de lucht erachter.

Groeten, Vincent

Mooie foto dit!
Hij zou iets meer contrast kunnen gebruiken en misschien een stukje van de onderkant er af.
Het thema van de maandopdracht vind ik hier niet heel sterk in terug.
GJ

Ik vind het altijd zo leuk om te zien dat die spreeuwen op zo'n regelmatige afstand van elkaar zitten. En In die symmetrie zoek ik dan naar de afwijking, want die maakt het spannend.
En dan zie ik dat er een kauw(?) tussen zit.
En eentje helemaal moederziel alleen links.
Leuk.

Erik

Fraaie silhouet opname met de mooi gekleurde wolkenpartij op de achtergrond. Voldoet goed aan de MO met de grote boom erbij.

De foto voldoet aan de opdracht.
Een originele foto van spreeuwen en een grote dikke boom.
Goed vorm gegeven aan de opdracht.

Groet,
Herman.

Een zoekplaatje, tenminste zo was het voor mij. De tekst verklaart alles.
Het is groot en klein, maar voor mij toch niet genoeg aanwezig.

Groet, Karin

Ik snap de redenatie die gegeven wordt. Maar zelf heb ik bij deze foto, ondanks de uitleg, toch niet een echt 'Groot en klein' gevoel. (En dat terwijl er naar mijn idee juist zo immens veel invalshoeken te gebruiken zijn.)

Groet, Erna

Persoonlijk zie ik liever het verschil groot/klein in 2 verschillende vogelsoorten terug. Toch voldoet deze zeker aan de opdracht.

Gr. Ruud

Voldoet prima aan de MO. Ook het initiatief en de beschrijving is leuk om te lezen. Alleen mis ik de spanning een beetje in de foto.

Inderdaad veel kleine vogels in de grote boom.
Leuk gevonden Smile

Groet Jan

Een grote boom met kleine vogels, in die zin geslaagd voor de MO! De zwarttinten zijn wat grijzig, wat meer contrast doet de foto goed denk ik.

Groeten, Thijs

:
 
Page 1 of 1