Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Grote letters waarbij grote aalscholvers klein lijken....... ik vind het helemaal prima. Leuke inzending.

Grappig beeld zo met de grote letters en allerlei formaten vogels die erop poseren. Dat maakt het voor mij ook wel een lastig beeld. Vind de tegenstelling groot-klein daardoor er niet heel duidelijk uitkomen.

Groeten,

Ruben

Mooie rustplek voor de vogels. Wel goed dat je de foto zo genomen hebt dat de achtergrond water is, en geen groen. Voldoet aan de opdracht.

Groeten jacolien

Een originele invulling van de opdracht.
Groet, Paul

Hier zit een soort van dubbele bodem in, en dat vind ik altijd leuk. Vanwege het "geschreven woord", letters associëren we toch met klein, zeker in vergelijking met vogels, maar hier vindt een soort omkering plaats en lijken de vogels extra klein. Alles wordt weer in het juiste perspectief gezet door de achtergrond van boom en lucht
(waarbij ik het ook een interessante optie zou vinden als je alleen de letters met vogels en water in beeld zou hebben, zonder verdere referenties, en dan bijvoorbeeld met alleen het woord "water", maar waarschijnlijk heb je daar een behoorlijk hoog standpunt voor nodig)
Hoe dan ook, heel leuk, goed passend.
Sieb

Kleine vogels, grote letters. Toch spreekt het plaatje me niet zo aan.....

Gr. Harry

Ik vind de vogels er nogal vaag en onscherp op staan. Met zo'n diepte in je foto, die je helemaal wil bereiken, zou je een kleinere diafragma moeten gebruiken.
Truus

Na het bekijken van alle foto's valt vooral op dat is gekozen voor (een) ouder(s) met jong(en) of voor een vogel met een groot voorwerp/dier. Hiernaast ook nog een paar inzendingen met verschillende afmetingen van vogels bij elkaar. Toch kijk ik vooral naar de meest treffende foto's van het gekozen thema groot-klein. Vogels op en nabij een kunstwerk doen het altijd goed, zo ook hier. Ze zouden ook als eilandjes kunnen dienen voor broedparen visdiefjes en zwarte sterns. Maar zo te zien vooral het domein van aalscholvers. Een leuke inzending is het zeker.

groet,
Cor

Water löp, ik heb er niet direct een beeld bij. Maar een kunstwerk lijkt me wel een mede-voorwerp. De vogels komen er alleen een tikkie bekaaid vanaf in de foto naar mijn smaak. Hoewel het er genoeg zijn, en vooral de aalscholvers voldoende zichtbaar om het een passende inzending te maken.

Groeten, Vincent

Heel grote letters, maar de vogels zijn ook best groot, de tegenstelling die deze maand uitgewerkt moest worden vind ik iets minder zichtbaar hier.
Wel een leuke foto van een mooi kunstwerk, opgesierd door vogels.
GJ

De grote letters en in verhouding kleine vogels staan op een mooie schuine lijn in de foto. Mooi opgebouwde foto.

Het waait op deze foto.
Duidelijk zichtbaar in de vegetatie in de achtergrond.
Het kunstwerk ligt er al even, want het is helemaal groen geworden en verweerd.
Bovendien hebben meerdere vogels al ontdekt dat een fijn plekje is om even uit te rusten.
Kleine vogels in een grote omgeving.

Maar wat mij het meeste intrigeert aan deze foto zijn die twee puntjes op de o.

Erik

Voor mij weer een lastige, ik denk de grote letters met de kleine vogels. Maar ik vind het dan een beetje ver weg en wordt het meer een landschapsfoto. Wel een mooie trouwens.

Groet, Karin

In Kristalbad, bij Enschede?
Voldoet zeker aan de MO. Origineel bedacht. De vogels hadden er wat mij betreft wel ietsje meer uit mogen springen.

Groet, Erna

Leuke foto. Voldoet zeker aan de MO maar vind hem verder niet erg spannend.

groet Ben

Voldoet aan de opdracht.
Heel mooi en origineel.
De vogels klein en de letters groot.
De groene strook verstoort de vogels en letters op het water niet. Goede camera positie.

Groet,
Herman.

Leuk zo met het kunstwerk.
Goede compositie zo.
En zelfs de aalscholvers lijken maar klein.

Groet Jan

Ha, leuke foto! De vogels lekker klein maar herkenbaar, rustend op de grote letters, in een best fijn landschap, met name door de fraaie wolkenluchten. Fijn beeld!

Groeten, Thijs

:
 
Page 1 of 1