Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Mooie foto, dat wel. Maar ik zie zelfs bij deze opdracht toch liever iets meer van de vogel. Maar dat is persoonlijk. Kan me voorstellen dat anderen dit juist willen zien.

Zon kleine vogel en dan toch zo duidelijk zichtbaar. Goed gezien en mooi vast gelegd. Prima voldaan aan de opdracht.

Groeten jacolien

Groot gebouw/ kleine vogel helemaal goed. Op de een of andere manier word ik er niet echt enthousiast van, maar prima foto natuurlijk.

groet wil

Gaaf zeg, de tegenstelling is hier wel heel duidelijk. Voor mij persoonlijk had de vogel net iets groter in beeld gemogen.

Groeten,

Ruben

De ruimte die de nietigheid van de vogel nog eens benadrukt. Belangrijk is wel dat de vogel ondanks kleinheid in het oog springt, en dat doet hij, door positie met contrast tegen lucht. Verrassende invulling, de oneindige (of niet, hoe zat het ook al weer met de oneindigheid van het heelal) ruimte, daarbinnen wordt alles klein.
sieb

Klein, groot, groter, grootst is natuurlijk wel aanwezig. Ik vind de vogel echter te klein voor een vogelfoto.
Truus

De Kauw trekt ondanks dat ie erg klein in beeld is wel mijn aandacht.
Goede inzending. Voldoet goed aan de opdracht.

Groet,
Hans

Deze foto voldoet meer dan alle andere aan de opdracht. Het verschil tussen groot en klein is hier tot de uitersten doorgevoerd. Blijft er voor mijn gevoel toch te weinig "vogelfoto" over.

Gr. Harry

Mooie 'vogel in zijn leefomgeving' foto. Zelf zie ik een gebouw alleen niet echt als een 'mede-voorwerp', zoals Thijs het formuleerde. Een beetje op het randje deze, net als de foto van spreeuwen in een boom. Anders zou elke klein afgebeelde vogel bijna wel passen, of die nu in een grote boom, in een groot meer, een groot grasveld of op een grote rots zit. Maar hoe dan ook een mooi totaalbeeld.

Groeten, Vincent

Na het bekijken van alle foto's valt vooral op dat is gekozen voor (een) ouder(s) met jong(en) of voor een vogel met een groot voorwerp/dier. Hiernaast ook nog een paar inzendingen met verschillende afmetingen van vogels bij elkaar. Toch kijk ik vooral naar de meest treffende foto's van het gekozen thema groot-klein. Bij deze inzending kom ik in gewetensnood. Steeds reageer ik met mijn voorkeur voor een groot verschil tussen de vogels en/of voorwerpen. Maar dit is idd de overtreffende trap die voor mij weer iets te ver gaat. De vogel is nog goed zichtbaar, hier ligt het niet aan. Ik had al vier voorkeuren uitgekozen maar bij deze moet ik even passen. Morgen nog even kijken.

groet,
Cor

Leuke foto en een prima interpretatie van het thema.
GJ

Zo kan je ook de opdracht uitvoeren. Niets mis mee met een fraaie omgeving erbij. Ik zou alleen voor een panorama uitsnede kiezen en een heel stuk van de lucht afsnijden. Deze saaie lucht is niet van toegevoegde waarde. Idee is goed, de uitvoering wat mij betreft iets minder, maar wel aan de opdracht voldaan.

Lastig, voor mij meer een landschapsfoto waar toevallig een vogel op de richel zit. Het effect groot valt voor mij een beetje weg door alles eromheen.

Groet, Karin

Groot en klein in het extreme! En toch zie je meteen dat dit een Bonte Kraai is.
Gedurfd maar heel geslaagd!
Goede inzending.

Groet, Erna

Voor mij: een beetje te ver gezocht.
groet Ben

Voldoet aan de opdracht.
De "kleine" bonte kraai op een hoekje van een groot gebouw duidelijk in beeld gebracht.
Op vogelgebied is er niet zo heel veel te zien, maar wel een overzichtelijke vakantiefoto.

Groet,
Herman.

Er nog eens twee dagen over nagedacht en het beeld spreekt me aan. De vogel klein in de immense ruimte. Nomi 👍

groet,
Cor

Groot en klein inderdaad.
Had zelf ook een foto zoals deze maar vond dan de vogel weer erg klein in beeld.
Dus heb hetzelfde gevoel hier.

Groet Jan

De foto heeft veel potentie voor de MO, zo'n kleine bonte kraai op een groot gebouw in een nog immenser landschap. Er is alleen erg veel lucht, wat niet zo veel toevoegt. Ik had graag veel meer ruimte onder gezien!

Groeten, Thijs

:
 
Page 1 of 1