Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Hij staat er fantastisch op!
Hij zou voor mij wat meer ruimte mogen hebben, vind het vooral aan de bovenkant wat krap, maar de foto kan dit ook hebben, heel gaaf gedaan.

Groet, Karin

Deze draaihals staat er schitterend scherp en mooi belicht op. En het lage standpunt draagt hier weer bij aan een heel mooi plaatje. Ik heb ook weer even gekeken op je website want daar zie je hem nog veel mooier uitkomen. Ik zie dat je deze keer de Teleconverter er tussenuit gehaald hebt en de cropinstelling hebt gebruikt. Heb je daar een bepaalde reden voor?

Groet Wouter Roepel

Staat er strak op ! Groet, Hans

Leuke alerte houding, prachtig scherp en een beetje krap bovenin,
Mooie plaat !

Groet, Ane

Mooi strak portret!

Groeten, Vincent

Hij staat er prachtig op!

Groet,
Geerie.

Iedereen bedankt voor de commentaren & nominaties.
@Wouter: inderdaad zonder converter dit keer omdat hij niet zo schuw was en dus tot redelijk dichtbij was te benaderen en dan is een converter niet meer nodig. Maar belangrijker nog is dat je zonder converter een lagere dieptescherpte kunt kiezen (ik had F7.1 i.p.v. F9.0) zodat de achtergrond zo geblurd mogelijk is. Dat is, denk ik, goed geslaagd met maar een smal reepje steentjes scherp. Het maakt niet veel uit, maar met F9 had de achtergrond toch net weer wat onrustiger geweest.

Lichtelijk over het paard getilde asfalt vogel

@Jan: mysterieus commentaar...

Mooi portret! Zou de schaduwen misschien nog een tikkie oplichten, maar verder een fijne foto met het lage standpunt. Asfaltkleuren passen goed bij de vogel.

Groeten, Thijs

:
 
Page 1 of 1