Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Leuk weer eens een productie van je te zien! Mooi portret van deze leuke soort. Lekker uitgestrekt strand daar bij de zandmotor, inclusief die leuke lagune met kans op steltlopers. En gewoon nog blijven kruipen, zolang het nog een beetje kan Smile

Groeten, Vincent

Prachtig duidelijke foto van deze juveniele Goudplevier. Het meest duidelijk te zien aan de tertials waar die scherpe goudkleurige 'happen' in zitten. Maar ook die rugveren met bredere zwarte eindstreepjes tussen het gouden randen. Borst en buik met flink wat tekening.
Juvenielen ruien al vanaf half oktober hun lichaamsveren naar een winterkleed en zijn dan hun jeugdkenmerken goeddeels kwijt.

Heel erg mooi hoor. Ik was er een paar weken terug en toen zat er helemaal niets. Maar dat weet je soms heb je geluk en heel vaak dus niet Wink

gr. Ferry

Mooi deze goudplevier en wat fijn dat hij zo dicht bij zat. Aan de Ezumakeech bij het Lauwersmeer zitten er nu honderden en alleen wel ver weg.

Groet Wouter

Leuke foto, Leo!
En met Vincent eens: leuk weer eens wat van je te zien, buiten je deelname aan TV-spelletjes om dan hè 😉.
Wat mij betreft mag het vaker, ik kan participerende moderatoren wel waarderen.
gr
G

Heel mooi, zo'n goudplevier alleen en dichtbij, gave opname.
Groet, Michiel

Mooi beeld Leo, prachtig die juveniele goudplevieren, zeker met zo'n laag standpunt! Foto zou nog iets meer pit kunnen gebruiken, wellicht dat iets meer helderheid de foto wat frisser doet laten overkomen.

Groeten, Thijs

:
 
Page 1 of 1