Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Haha, uitmelken...is dat niet hetzelfde als:
"maar ik heb zoveel foto's gemaakt, dat ik er toch af en toe eentje zal plaatsen."?

In ieder geval is dat precies hoe ik een geslaagde serie 'uitmelk'. Waarbij ik dan wel uitkijk dat de beelden niet al teveel op elkaar lijken. Dat zie je nogal eens gebeuren.

Deze kan nog best Jurgen!
Hoewel je ook wel ziet dat het aantal hits terugloopt.
Misschien komt dat mede doordat er nogal wat Breebaart-foto's zijn geplaatst, de laatste tijd.
gr
G

melk is goed voor elk
zeiden ze vroeger
deze is nog goed Wink
grt. guido

Mooie houding en setting. Leuk om actiebeelden te kunnen maken daar! Ik had ook nog veel meer kunnen laten zien van mijn bezoek aan deze hut, maar ik ben ermee gestopt. Als ik nou de enige was die foto's plaatst van deze locatie, maar er zijn er heel veel getoond op BP. Bijvoorbeeld al 26 watersnippen in augustus en september, waarvan 14 uit HBN10. Dus dan moest ik maar wat kritischer zijn van mezelf. Maar deze is zeker nog de moeite waard!

Groeten, Vincent

Hij is mooi, Jurgen - ik moet zeggen dat ik in eerste instantie vanwege de overkill van snippen uit die hut niet had geklikt op de foto. Blij dat ik het nu toch gedaan heb, want met zoveel ruimte om de vogel, de houding en de plantjes rechts in beeld, vind ik het toch wel één van de mooiere die ik heb gezien - erg fraai allemaal.
Overigens kan ik me niet aan de indruk onttrekken dat de foto een tikje scheef staat, volgens mij moet 'ie een fractie tegen de klok in gedraaid worden als ik naar de spiegeling van de waterdruppel en de rechterkant van de gestrekte vleugel kijk. Maar misschien is het begoocheling .. Groet, Hans

Mooie houding van de Watersnip. Foto staat iets scheef. Ik denk dat ik er zelf aan de onderkant nog een stuk afgehaald zou hebben, omdat ik het spiegelbeeld van de vogel niet echt een duidelijke Snip vind en dit vind afleiden van de mooie vogel zelf.

Groet, Leo

:
 
Page 1 of 1