Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Heel fijn geheel geworden, ik zat wel te kijken naar het opgetrokken pootje, zag later dat het een teentje is Smile

groet Wil

Mooi beeld met een druppel van toegevoegde waarde.
gr, Kevin

Het valt niet mee om een druppel mooi scherp te krijgen, dat is jou prima gelukt!
Wel beetje jammer dat ze bijna wegvallen tegen de lichte achtergrond.

Groet, Henri

Een intrigerende foto, met een druppel die vrij in de lucht hangt boven de snavel. En op twee plekken nog wat kleinere druppels. Mooi licht en helder afgewerkt.
Goede inzending.

Groet, Erna

Wauw wat een mooie foto zeg, zo weinig kleur, zo veel leegte in de voor- en achtergrond en dan een schitterend drieteentje die in deze leegte een druppel lijkt te achtervolgen... super! Druppeltjes bij de pootjes als bonusje. Gave inzending!

Groeten, Thijs

Wow. Doe me dit maar! Prachtig beeld met smaakvolle en aan de vogel gerelateerde druppeltjes. Super! Geen commentaar, alleen een nominatie!

Ontzettend mooi vind ik deze. Voor mij zeker een nominatie waard.

Dat enkele vrijvliegende druppeltje... een zelden geziene subtiliteit. En als extraatje de kleine druppeltjes tussen de pootjes, prima voldaan aan de opdracht. Voeg daarbij de zachte afwerking van het geheel en een kanshebber is, in mijn ogen dan toch, geboren.

Grtz.,
P.

Less is more! Dat ene druppeltje en die compositie in grijstinten. Schitterend!
Groet! Martijn

Mooie foto, mooie sfeer. En genoeg druppels voor de MO.

Groeten jacolien

Schitterende foto n met een hele mooie druppel. Less is more en dit vind ik toch wel n van de mooiste inzendingen. Die druppeltjes naast het pootje mogen er ook zijn trouwens.
Groeten Geert

Intrigerend. Ik word helemaal in beslag genomen door die ene druppel, en in mijn fantasie de vogel ook, alsof hij er een beetje mee aan het jongleren is; dit in beslag genomen worden, wordt ook bewerkstelligd door de rust (vanwege kleur en leegte) in het beeld.
Sieb

Niks mis mee , heel subtiel! Ik had the making of graag willen zien!

Gr. Ruud

Leuke foto. Ik zie trouwens maar 1 druppel Wink
Ik denk als de foto iets donkerder was geweest je meer detail zou hebben gehad in het nu wel erg lichte gedeelte.

gr. Ferry

Erg mooi.
Mooi in zijn subtiliteit.

Erik

Klein maar perfect geplaatst druppeltje bij deze drieteen, die zijn druppel achterna lijkt te lopen. Follow the drop! En wat het beest dan zo fanatiek achterna lijkt te lopen veroorzaakt hij zelf, onwetend daarvan, zelf door zijn pootjes .....
Mooie witte foto die wat mij betreft echt supergoed voldoet.
grtz, josephine

Mooi hoor de druppels in al hun eenvoudigheid. Bij mij was meer het grote opgekomen, maar zie verschillende foto's waarin ook de druppel subtiel voorbij komt en dat is ook erg mooi. De druppels zijn hier ook nog wat variabel in grootte, dat geeft het net wel wat extra. Verder steekt de foto gewoon goed in elkaar. Goede inzending!

Groeten,

Ruben

Mooi sober beeld met alle aandacht voor druppel en drieteen, kanshebber !,

Groet, Ane

Heerlijke foto met mooie druppels.
Goed dat je ze in je verhaal aangeeft, ik had die tussen de pootjes zelf niet gelijk gezien. Maar die zijn juist erg mooi.
Vogeltje staat er keurig op, mooie lichte tint in de foto.
GJ

Mooie foto zo.
Met eenkele druppeltjes en een grotere druppel.

Groet Jan

Heel mooi, en verstild. De druppel bevindt zich op een bijzondere plek, zo vr zijn snavel. Je zou hem er schuin of recht onder verwachten. Blijkbaar toch meer beweging in de vogel dan de foto doet vermoeden. Zo'n losse druppel past wel erg mooi bij het thema "d druppel" (enkelvoud). Meervoud mocht natuurlijk ook, maar ik vind dit wel erg sterk. Verder natuurlijk ook top met de zachte tinten en het bekende lage standpunt.

Groeten, Vincent

Slechts 1 druppel is voldoende om aan de MO te voldoen. Om kanshebber te zijn moet die druppel dan nog wel iets extra's hebben en dat heeft ie hier! Ik reken de miniscule druppeltje bv rondom de poten maar even niet mee hoewel deze ook fraai zijn en de beweging van de poot versterken.

groet BEn

Zeker fijntes!
En een mooie foto.
gr
G

De eerste indruk is een zwart-witfoto maar bij nadere beschouwing is een bruine tint zichtbaar. Een mooie inzending door het subtiele druppeltje. Ook bij deze foto kan ik niet om een nomi heen. Het worden er wel (te-)veel in maar n MO...

groet,
Cor

Ja, dat druppeltje is magisch! Mooie inzending! Groet, Kees

:
 
Page 1 of 2
Goto page 1, 2  Next