Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Ja dat zijn van die unieke momenten als vogelaar en fotograaf. Soms heb je van die dagen dat je meerdere zeldzaamheden tegen het lijf loopt. Maar de meeste dagen heeft het niets om het lijf, onder het motto: een leuke dag gehad maar niet veel gezien. Deze staat er erg mooi op Gerard! Goed wat van je te zien man!

Henk

In een periode dat je aan huis gekluisterd bent is zn fotoarchief z fijn h 👍
Wat een superdag moet dat zijn geweest. Kun je lang van nagenieten. Wat zeg ik....kun je jaren van nagenieten 😀.
Zonder flauwekul....een parelduiker...super Gerard 👍👍

Groeten,
Annie

een pareltje blijft heel lang goed!
groet, Guido

Ja, die herinner ik me. Gaaf was dat. En je hebt hem er heel wat beter op dan ik indertijd. Hij is prachtig!
grtz, josephine

Heel mooi.
Truus

Mooi Gerard! Ik heb er toen met Kees Kroon ook gelegen op die vlonders. Die ijseend herriner ik me ook nog. En op de Maasvlakte de blonde ruiter en die izabeltapuit. Mooie tijden waren dat. Sterkte toegewenst met alles!

Groet Kees

Deze kan ik me ook nog goed herinneren, ik kwam daar Rinus (Reest) tegen. Dat waren nog eens tijden inderdaad, zoals Kees schrijft - die ik dan weer met andere Kees tegenkwam bij de Izabel. Je archief brengt heel wat boven Smile ! Mooie foto ook. Groet, Hans

Prachtige foto en prachtige vogel! Groet, Kees

Elk nadeel hep se voordeel Gerard, dat grasduinen in de archieven levert toch weer mooie foto's en leuke herinneringen op.
Zo'n parelduiker komt hier niet zo vaak voorbij, dus zulke plaatjes van weleer blijven altijd de moeite waard. Deze ook!

Groet,
Bert

Dank voor jullie reacties en nominaties!
Leuk dat het bij sommigen van jullie ook goede herinneringen oproept.
Ik was met Rob Belterman meegereden, en we zagen er Chris ook. Ik denk dat jullie (Hans, Kees, Kees, Rinus) al weg waren toen wij kwamen, want zo vroeg waren wij er ook weer niet.
gr
G

Sweet memories.
Groet Ko

:
 
Page 1 of 1