Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Prachtig met dat tegenlicht.
Truus

Originele weergave, heel geslaagd.
grt. Guido

Dit vind ik speciaal. Zo'n eenvoud binnen de compacte half ronde vorm die afgemaakt wordt tot rond door de weerspiegeling. Binnen deze bol de soortbepalende snavel en kap en net nog een oog waarneembaar. Ook weer in de bolvorm van de kop. Want het lichtrandje geeft diepte aan de vogel. En daarnaast die omhoog fonkelende lichtflitsen. Mooie abstractie! Als zo'n soort grafische print zilvernitraat gestaag uit het doka bad op kwam voelde je er iets meer bij. Hester

Hele knappe en originele opname

grts
Sieg

Heel fijn tegenlichtbeeld met mooie twinkeltjes.
De lichtrandjes doen het extra goed met zo'n donkere vogel in een donkere achtergrond, waarin het opvallende witte voorhoofd dan weer precies het leuke koet-accentje is.

Groet,
Bert

Heel mooi gedaan! Fijne sfeer, subtiele glinsteringen in het water en het oog nog net zichtbaar. Knappe combi qua belichting. En het lage standpunt doet ook veel.

Groet, Vincent

Ik vind m prachtig!
Dit is dus waarom ik ook nog steeds door de knieŽn ga als ik een Meerkoet zie, nu de foto nog.....

Groet, Karin

Mooi! Een gewone soort 'spannend' gefotografeerd.

Groet Kees

Ik krijg er een beetje een Kerstgevoel bij. Spelen met licht is eigenlijk de basis van elke vorm van fotografie. Goed gezien.

groet,
Cor

Mooi hoor, ook de houding van de koet, met ingetrokken nek, zodat de twee halve bollen, koet plus spiegelbeeld, een mooie hele bol vormen, in een cirkel, of ellips, van licht, kijkt alleen al fijn vanwege vormen en licht, en is het ook nog eens een vogel en kan hij zo op birdpix.
groet,
sieb

Mooie foto Luuk, fijne sfeer en het oogje nog net zichtbaar, mooi gedaan!

Groeten, Thijs

:
 
Page 1 of 1