Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

De Zouweboezem in vuur en vlam!
Prachtig.
En ja, soms hebben we de neiging wat blas te worden van dingen die we al gezien of gedaan hebben. Ik denk dat het dan de kunst is om het mooie er van te blijven zien en te waarderen, of te proberen de foto's die je hebt nog weer te verbeteren.
Maar deze Fuut is in ieder geval geweldig.
gr
G

Wat een hypnotiserende achtegrond!

Heerlijke kleuren en contrasten, met een prachtige achtergrond. Ik geniet met je mee. En toch ook wel blij om het allerlaatste stukje van je tekst: het "gewone" blijft bijzonder! Zeker tijdens zo'n magisch mooie zonsopkomst.

Groeten, Vincent

Mooi sfeertje en prachtig licht (het n zal met het ander samenhangen). Gewone soorten zijn vaak zoveel leuker dan al die zeldzaamheden die moeten worden afgevinkt, en waarvan een groot deel van de bezoekers de vogel zelf nooit zou hebben herkend Wink .. Niet dat ik zelf af en toen een zeldzaamheid niet k leuk vind. Het is een beetje 'en en'. Enfin, niet klagen - vrolijk doorgaan ! Doe je goed ! groet, Hans

Sfeervol geheel, prachtig het licht in deze opname.

die fuut komt hier heel mooi uit de verf!
dat is vogelfotografie
maar ook leuk om bijzondere vogelsoorten te zien
al is het in een "gewone "setting..
grt. guido

Heel mooi beschreven Kees ! En gefotografeerd ook uiteraard !


gr
Krijn

Prachtige foto, die kleuren en sfeer zijn echt mooi.

Groet Rixte

Genieten niet alleen van de foto maar ook van de tekst. Blij met zo'n maat.
Gr. Kees

Daar raak je me weer Kees met Dat het bijzondere zo gewoon wordt terwijl het gewone zo bijzonder blijft. Prachtig gezegd, en getoond.


Henk

Fantastisch mooie foto met die mystieke achtergrond. Wat een fraaie kleuren in de foto. Helemaal eens met jou uiteenzetting. Geweldig verwoord.

Groet,
Alwin K.

Prachtig met mooie zachte kleuren en een jaloersmakend standpunt.

Dubbel mooi!!!!!

Groeten,
Annie

Mooie foto en even zo mooi bijschrift.... ik onderschrijf je gedachten helemaal.

Gr. Harry

Heel mooi Kees!
En je bewijst maar weer eens, dat het kiezen van een fraaie setting setting en de juiste omstandigheden meer dan het halve werk is. Welke acteur er ook in dit decor voorbij zou komen zwemmen, het zou altijd een prachtige foto geworden zijn.

Groet,
Bert

Een erg mooie foto. Ik vind de kleurlagen in de achtergrond ook erg mooi.

Fijn om te zien dat dit soort fotografie zo gewaardeerd wordt en is een bedankje aan Peter Teune, de pionier op BP van 'vogel in het landschap' wel op z'n plaats. Stille hoop dat hij weer eens wat laat zien hier. Dank jullie wel!

Groet Kees

Wat een supergave foto. De vlammende achtergrond met de rust op de voorgrond maakt het een hele indrukwekkende vertoning!

Hartelijke groet, Hein

Sfeertje hoor, fijne kleuren en compositie... om even wat langer naar te kijken!

Groeten, Thijs

Ongewoon mooi. Dat zit hem vooral in omstandigheden en omgeving, meer dan het halve werk zoals Bert al schrijft, jij maakt daar werk van, van meer dan dat halve werk; en dat laatste stukje werk is ook mooi gelukt, positie en houding van de fuut (die uitwaaierende kuif verwijst voor mij al een beetje naar het vlammende bovenste deel),
Groet,
sieb

Zodra de fuut zijn zwarte kroon opzet lost de realiteit door de camera van Kees op in een hemels immaterialisme. Hester

:
 
Page 1 of 1