Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Wat een prachtige foto Hans! Die dampende adem maakt de foto! Dit is voor het eerst dat ik adempluimen uit de bek van een vogel zie komen. Super!

Groet,
Eef

Wat een prachtige foto met die dampende adem!
Ik heb ook zeer goede herinneringen aan Extremadura, hoop er ook ooit weer eens naar terug te keren. Inderdaad is de grauwe gors daar een hele gewone vogel, maar jij hebt er een bijzondere van weten te maken!

Groet Rixte

Een vogel op een draadje is niet snel aansprekend, maar zo met dit sfeervolle licht en het ademwolkje is het toch een prachtig plaatje geworden!

Groeten, Vincent

Wat een klapstuk. 👏
Truus

Wat een mooi moment heb je hier weten te pakken.

Groet Wouter

Ochtendstond heeft goud in de mond. Zo zie je maar: we moeten vroeger opstaan. Dat is op onze camping wat lastig, want ze zijn daar niet zo vroeg met het openen van het hek. Je moet dan de auto alvast op het parkeerterrein neerzetten, voordat je je nest in gaat.
Je ziet: ik zie al de nodige problemen rijzen. Kortom, vroeg is voor mij eigenlijk niet een optie. Langzaamaan dan breekt het lijntje niet, is mijn devies in de eerste uren van de dag.
Voor wie het kan moet het dan wel lukken om zo'n mooie foto als jouw gors te maken. Hoewel, da's op een andere manier denk ik ook zo makkelijk nog niet.
Ik wil maar zeggen: ik heb bewondering voor die vroeg er uit mensen, zeker als ze dan nog van die mooie foto's maken.
Dat wolkje adem, zo leuk! Maar toch op en top een grauwe gors, pretentieloos op een prikkeldraadje. Dat waarschijnlijk prachtig geroest is, stel ik me zo voor.
grtz, josephine

Het licht en de ademwolk maken de foto... fraai Hans!

Groeten, Thijs

Wat een prachtige kleur brons van de hele foto. Fraaie lichte fantasie-vormen komen uit die diepe donkere keel. Ingenieuze kringeltjes, stripfiguren of dansende sprookjeselven en spookdieren. Het is alsof de gors het grauwe leven wil doorbreken, zoals een kind zeepbellen blaast.

Ja geweldige foto Hans zo met dat tegenlicht.

Gr:Pieter.

Prachtig man! Zo wil ik ze ook nog wel maken Very Happy
gr, Kevin

Prachtige foto, Hans. Mooi ochtendlicht en de adem van de vogel maakt het plaatje wat mij betreft af.

Groet, Leo

Dank allemaal voor de reacties ! @Josephine: mijn twee grote hobbies (vogels en slapen) strijden ook voortdurend met elkaar om voorrang ... het is zoals het is.

Gaaf Hans! Is wel een specialiteit van je aan het worden, die dampende zangers!
Heel mooi warm tegenlicht ook.
Groet,
Bert

Prachtig. Inderdaad alomtegenwoordig daar.
Moest ook even denken aan Cuby, die zong "I'm gonna write your name in the sky".
Groet,
sieb

Fantastisch beeld met tegenlicht en adem van de gors. Heerlijk.
Dit voorjaar ook Extremadura bezocht. Ze zijn daar overal. Ook dat is fijn. Heb er ook leuke foto's van, maar dit is een waar kunstwerkje.

vriendelijke groet
Paul

Mooi! Qua vogelfotografie wordt jij wel een beetje de 'Marlboro Man' Smile

Groet Kees

:
 
Page 1 of 1