Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Kijk, daar houd ik nou van. Vogeltje, nog in de perfecte staat van instinct volgend en niet nadenkend, en een vage achtergrond van boerenprotest, boeren tractors, die het recht willen houden om het land zo te gebruiken dat ze daar profijt van hebben, die zich verongelijkt voelen omdat ze iets dreigen te verliezen dat ze zo met passie hebben opgebouwd. Maakbare wereld, vol conflicten en met nauwelijks nog een toekomst, tegenover het meedeinen op de levensstroom en daarmee nergens een bedreiging vormend, met één doel om als soort te overleven.
Ja, leuke lamp.
grtz, josephine

Josephine weet het weer mooi te verwoorden... Ik denk aan al die mensen die in de file staan vanwege de tractoren... Maar de foto is gaaf!

groet Wil

Gaaf hoor, mooi gedaan en het is mooi verwoord door Josephine, een maakbare wereld proberen te maken die niet maakbaar is.

Groeten,

Ruben

Leuk actueel beeld, goed verwoord door Josephine.

Het nieuws van de dag in een vogelfoto. Knap! Zonder boer geen voer.

Groet Hans

Leuk totaalbeeld. Kan de verdere actie in zijn algemeenheid niet echt waarderen.

Groet,
Alwin K.

Lekker actueel plaatje zo Sieb.
Piepers kunnen piepen wat ze willen, er wordt niet naar hen geluisterd in Den haag.
Laten we hopen dat Christianne van der Wal het voor ze op gaat nemen.

Groet,
Bert

De pieper zag het en dacht 'het is niet goed'. De actualiteit in één foto gevat. Goed gezien, maar dat schrijf ik wel vaker. Groet, Hans
Edit: lees nu pas de opmerking over de lamp. Wim T. Schippers. Vraag: Waar staat die 'T' voor? Antwoord: 'Voor Schippers'. Enfin.

» Last edited by Hans Overduin on Thu 23 Jun 2022, 10:14; edited 1 time in total

Birdpix is niet de plek om politieke discussies te voeren, en al zeker niet met scheldwoorden en boze reacties richting elkaar. Ik heb daarom een paar berichten verwijderd, met het verzoek erbij om de reacties fatsoenlijk te houden en te beperken tot de foto. Dank!

Groeten, Vincent

Sterk beeld, dat de belangen van verschillende partijen goed weergeeft.

Gemengde gevoelens...
grt. Guido

Ah, het stof is neergedaald, de rust ogenschijnlijk weer gekeerd.
Foto nodigt natuurlijk wel uit tot wat breder commentaar, heb daar zelf ook geen problemen mee, maar een verbale knokpartij waarbij alles is toegestaan is nu ook weer niet mijn bedoeling.
By the way, Hans kent zijn klassiekers (maar dat schrijf ik wel vaker), het was Henk Pal, een personage uit de wereld van Wim T. Schippers, die regelmatig welke discussie dan ook om zeep bracht met een verwijzing naar de toevallig aanwezige lichtbron. Dus, "leuke lamp overigens".
En ja, bedankt voor de commentaren, ik denk dat ik ze allemaal gelezen heb, en de nomi's
Sieb

Leuke foto! Wij halen de piepers altijd bij de boer, evenals groente en fruit. Eerlijke prijzen, prima kwaliteit. Beter dan in de supermarkt die al die boeren 'uitbuit' want dat is (was) ook een oorzaak dat de kleine boeren niet meer konden boeren. De 'klassiekers' ken ik niet maar waar blijft die Willie Wortel met lampje die het stikstofprobleem oplost. Wel opvallend dat die 'zure regen' van lang geleden zichzelf heeft opgelost.

Groet Kees

Brullende Boeren, Piepende Piepers.....ik dacht meteen aan een paar fraaie titels voor "upcoming" Suske en Wiske stipboeken.....
En Kees hierboven slaat de spijker op z'n kop met die laatste zin.....overigens: het vermaledijde gat in de ozonlaag laat ook maar weinig van zich horen de laatste tijd. En zo duikt er elke keer wel weer een nieuw milieu-stokpaardje op.....

Gr. Harry

Veel gelezen, Suske en Wiske, dat laat zijn sporen na. En Donald Duck, Willie Wortel, Lampje etc. ook. Tegenwoordig hebben we te maken met de raps van Willie Wartaal (een beetje gemekker is soms toch best lekker).
Zou het niet zo kunnen zijn dat destijds genomen maatregelen (uitstoot zwaveldioxide industrie aan banden, maatregelen m.b.t. ozon-afbrekende stoffen, zoals drijfgassen) hebben bijgedragen aan het gedeeltelijk oplossen van die problemen?
Sieb

:
 
Page 1 of 1