Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Het is een mooi plaatje geworden hoor ,je moet als geheel zien ,mooi je kans gepakt .

Groet peter.

Tjonge, wat kleurt hij mooi tegen die lucht. Prachtig.
Truus

Ook een keer naar Lesbos?

Wel een gave plaat geworden zo, hij steekt mooi af.

Groeten,

Ruben

Wat een leuke foto's vanuit Extremadura. Wat steekt de achtergrond lekker af tegen de ooievaar. Hou waarneming.nl goed in de gaten want soms is er 1 in Nederland die goed benaderbaar is zoals vorig jaar in Dieren.

Groet Wouter

Je hebt hem toch mooi op deze plaat weten te presenteren. Schitterend tegen deze achtergrond.

Groet,
Alwin K.

Bijzonder soort. Mooi contrast tussen snavel poten en achtergrond. Het groen geeft de foto een extra’s. Hier mag je trots op zijn.

Groet Hans

Als jij zo kan roeien met die riemen, stap ik zorgeloos bij je in de boot. Ik zag ze op nesten zitten daar aan de overkant, te ver weg voor het mooie, en zelfs een mooi vluchtplaatje was me niet gegund. Leuk zo ! Groet, Hans

Dat heb je dan toch maar heel fijn voor elkaar gekregen. De kleuren van de ooievaar komen zo prachtig uit, ik neem aan dat het groen (of hoe noem je deze kleur) uit de diepte van de Taag is. Heb daar zelf ook wel staan worstelen met deze soort, nou ja, fotografisch dan, maar is nooit echt wat geworden. Kijk dan ook met plezier naar dit beeld, en stel mij een beetje voor waar je stond.
Groet,
sieb

Dit is toch een hele fijne foto geworden! Groet, Kees

Jeetje zeg! Thnx, al die leuke commentaren en zelfs nominaties. Ik had het niet durven hopen.
Ja, zijn lijf licht lekker op zo boven de Taag, en dat vond ik ook wel een pluspunt.
Blijft toch een wens van mij om hem anders te fotograferen, wanneer hij bijvoorbeeld bij een poeltje in de dehesa staat. Onderweg rijdend, in de auto, kom je dat nog wel tegen - maar het zijn niet echt landweggetjes meer waar je even aan de kant van de weg kunt gaan staan. Bovendien: in de tijd dat dat nog wel zo was, waren ze direkt weg als de auto afremde. Kennelijk is dat helemaal anders in Lesbos, en inderdaad: ook hier waren meldingen, eerder dit jaar, met foto's waar ik stinkend jaloers op was. Ik twijfel of ik ooit in Lesbos kom, maar dat wordt dan wel het eerste waar we naar op zoek gaan.
grtz, josephine

:
 
Page 1 of 1