Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Altijd leuk, om op vakantie lekker met de hobby bezig te zijn.
RKK staat er lakker "dromerig" op.
Groet RTL

Het begin van een warme dag in de EX, lijkt me.
Ik zie de omgeving van deze prachtige roodkopklauwier voor me.
Het weggetje langs het spoor ga ik nog eens verkennen. Goed dat jullie er weer waren!
Groet, Harry

Hij ging dan wel even mooi op het hekje zitten en jij hebt een roodkopklauwier. Dat kan niet iedereen zeggen, ik althans niet.
Truus

Mooi zo op het hekje, de rode kop is goed zichtbaar.

Groeten,

Ruben

Daar is hij weer. De vogel die op de kaft van mijn eerste vogelboek staat. Sindsdien altijd een favoriet van mij geweest. Alleen heb ik hem nooit ergens gezien en jij hebt hem mooi op de foto gezet. Ook nog weer een mooi verhaaltje erbij. Leuk.

Groet,
Alwin K.

Wat een vervelende vogel, dat 'ie niet even wil meewerken.. Weggetje opgezocht Smile ! groet, Hans

Dat zoek ik op en ga er heen……….Schrijf eens een gids Josephine over de Extremadura. Jouw beschrijvingen wekken altijd een enorme reislust bij mij op.

Henk

Mooi verhaal, je weet de sfeer en beleving weer goed in worden te vangen. Maar de foto vind ik ook leuk. Het prettige kleurtje blauw, met die mooie warme tinten van de klauwier ervoor. Ik zou ervoor tekenen. Die steeneik, je moet ook wat te wensen houden he!

Groeten, Vincent

Een beschrijving die leest als een reisgids, van de betere soort, inclusief mooie foto.
Groet,
sieb

Jongens (en natuurlijk meisjes) bedankt! Leuke reacties en Henk bedankt voor de nomi!
Ik ben verwend. Als je eenmaal zo'n vogeltje wat dichterbij en veel gedetailleerder voor de lens hebt gehad is dat je norm vanaf dat moment en je stelt je doelen hoe langer hoe hoger. Dat valt natuurlijk niet vol te houden voor een krakkemikkerig lijf als het mijne. Dus een paar millimetertjes minder, geen eindeloze sessies met die camera gericht een paaltje waar hij misschien eens op komt zitten. Alles op zijn jan boeren fluitjes en ik voel me zo dan ook wel.
Toch wel lekker relaxed moet ik zeggen.
Bij deze foto zie ik vooral mooie details op het groen geverfde paaltje .....
Een reisgids schrijven? hmm, dacht het niet. Maar ik vind het wel leuk om een toelichting te geven en uitgebreid te verklappen waar zo'n beestje zit, daar kan iedereen mee doen wat ie wil. Veel mensen zullen het weggetje niets vinden, stoffig en vol kuilen, da's niet best voor je dure spulletjes.
Ik zelf zou er nu, dit moment, weer terug naar toe willen.
Alleen al voor dit weggetje (ik moet toegeven dat we ons ook heel erg vermaakt hebben met de vlinders die er zitten) zou ik gewoon die 2000 kilometer rijden overhebben. Nou ja. Je hebt mensen en fietsbellen, zei mijn ook Kees altijd.
grtz, josephine

:
 
Page 1 of 1