Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Je moet er heel wat voor over hebben, zo te lezen ďbeestachtig afzienĒ, maar dan heb je ook wat: 14 kg gier in beeld. Majestueus vliegbeeld Vincent.

Henk

» Last edited by henkdikkers on Mon 01 Aug 2022, 14:33; edited 1 time in total

Prachtig langs vliegend Vincent! daar mag je blij mee zijn! Ik vind ze interessanter dan de vale gieren, maar ze zijn in de minderheid, inderdaad. En dat mag best zo blijven want op nummer 1 staat toch echt de enige echte vale gier ..... Smile
Mooi he?
Mooi hoor!
grtz, josephine

Fantastisch, wat een prachtig foto. Zo mooi dat de boven randjes van de vleugels oplichten. Wat een indrukwekkende vogel.
Truus

Ik was waarschijnlijk al pleite geweest met zulke hitte omstandigheden. Ik vind het een mooie plaat, van de warmte trilling zie ik niet veel maar dat komt waarschijnlijk omdat ie zo lekker dichtbij langs kwam vliegen Very Happy

Prachtig vliegbeeld van de monniksgier.
Fraai belicht.

Groeten Frank

Imposant vliegbeeld?
Groet,
Boudewijn

Prachtige foto en mooi gebied. Daar kwam ik lang geleden vaak (Castellane) maar zonder foto toestel. Ik was meer met de kinderen bezig en het bouwen van dammen in de Verdon.

Groet uit een warm ItaliŽ Wouter

Wij waren ook in Castellane, Wouter. Net op tijd, want kort daarna waren er bosbranden en werden vakanties geannuleerd omdat het water op was. Ik heb ook dammen gebouwd in de Verdon met de kids Smile Ik ben er een ochtendje en een middagje tussenuit gepiept met de camera. Voor de rest was het familievakantie. Fijne vakantie in ItaliŽ, ondanks de warmte en droogte!

Kevin, veel foto's hadden niet de scherpte die ik graag zie door de trillingen. Bij deze viel het nog wel mee. Ik was er ook een keer een ochtend met lagere temperaturen, maar dan vliegen die beesten weer veel minder. Trillingen = thermiek = vliegende gieren.

Henk, het was inderdaad wel een beetje afzien, een uur of 4 in de hitte. Smile

Groeten, Vincent

Prachtig vliegbeeld van deze fraaie Monniksgier, Vincent.
Het is dat je in je beschrijving vermeldt dat het er bloedheet was en de zon volop scheen, want ik had het in de foto niet direct gezien.

Groet, Leo

Bedankt allemaal!

:
 
Page 1 of 1