Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Deze is ook leuk, maar mijn voorkeur gaat uit naar de eerste foto. Wel mooi om de verschillen te zien.

Willem

Prima foto. De kraai staat er mooi op. Ik vind deze foto mooier dan de vorige, vooral door de achtergrond. Die vond ik bij de andere foto duidelijk minder.

Meewerkende Zwarte Kraai......die moet ik hier in de Achterhoek nog tegenkomen. Hier zijn het schuwe rakkers, altijd op hun hoede en als ze het even niet vertrouwen gaan ze op de wieken. Aan de andere kant......hier hebben we dan weer wat meer mazzel met de Roeken....

Gr. Harry

Bedankt heren, voor de aandacht.
Hier langs de kust zijn ze over het algemeen behoorlijk brutaal, de kraaien. Het zal te maken hebben met het ruim voorradige voedselaanbod dat ze aan ons mensen te danken hebben. Ga je op een vuilnisbak zitten en ervaar je dan keer op keer dat daar restjes pizza, patat of hotdog in gegooid worden, dan leer je waar het goede vandaan komt, toch? En vuilnisbakken te over in dit soort gebieden, dus ook zwarte kraaien te over.
Roeken hebben wij dan weer niet. Maar het is altijd leuk om ze bij benzine pompen langs de snelweg te ontdekken, want dat levert dan automatisch een half uurtje of meer ontspanning op (en te laat op je bestemming aankomen natuurlijk)
grtz, josephine

:
 
Page 1 of 1