Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Wat een mooi licht op de vogel en dan het sliertje water aan het pootje. Knap dat je zo liggend de foto neemt, even kan ik het wel, maar niet zo lang..maar jij bent ook nog lekker jong Smile

groet Wil

Ik neem tegenwoordig ook een kussentje mee, Wil. Als het even rustig is, kan ik dan ook even gaan liggen en mijn nek ontspannen. Zodra de vogels weer dichterbij komen, kruip ik weer achter de rijstzak met camera. Anders heb ik de volgende dag ook last van mijn nek hoor Wink

ook weer een mooie vincent, dat beestje moet wel een aardig tempo hebben gehad het pootje zit nog wat beweging in bij 1/1250.

Deze is ook weer erg fraai met mooie belichting. Ik ben wel jaloers dat je het zo lang volhoud op een matje in een tentje. Ik denk dat ik na een kwartier niet meer overeind zou komen. Maar ik heb ook net de 60 aangetikt en dan worden de spieren wat strammer.

Groet Wouter

Prachtig licht had je hier. De actie is ook mooi. En de druppels water zijn een leuk detail.

Willem

Het lage licht en natuurlijk ook de vogel maken het tot een fraaie foto.
Truus

Mooi zo hoe het oogje eruit licht, fraai!

Groeten,

Ruben

Kleine Plevier staat er prachtig op in het vroege ochtendlicht. Mooi met het pootje zo opgeheven. Ik denk dat ik zelf nog een stukje aan de onderkant eraf gehaald zou hebben. Ook zou ik de witte vlekjes in de blauwe achtergrond hebben weggewerkt.

Groet, Leo

Ha Leo, dank voor je suggesties. Reepje onderaan eraf zou kunnen. Ik vind zelf dat de ruimte onderaan het lage standpunt benadrukt, waardoor je het gevoel hebt dat je op ooghoogte oogcontact hebt met het pleviertje. De witte vlekjes zijn druppeltjes denk ik.

Groeten, Vincent

Deze heb je er prachtig opstaan, fraai licht en een laag standpunt. Je moet er wat voor over hebben, maar dan krijg je ook wel zulke fraaie foto's.
Mooi uitgevoerd.

Groet Peter

:
 
Page 1 of 1