Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Knap gedaan vincent.

Lijkt me erg lastig om zo vast te leggen maar in jou geval gelukt. Dat doe ik je niet na. Ik weet niet wat voor statief je hebt maar heb je een schommelkop statief? Daar werk ik mee en deze bevalt heel goed juist door de beweeglijkheid ervan. Maar zonder statief scheelt weer een abonnement op de sportschool.

Groet Wouter

Netjes, Vincent. Uiteraard maken de open bek en het doelobject de foto, de spiegeling erbij een mooie bonus ook. groet, Hans

Fraai, met het spoor van de staartpunten.

Knap gedaan ,met deze hoge moeilijkheidsfactor mijn complimenten.

Gr Alfred .

Knap werk

Gaaf hoor, mooi gedaan en als dan alles samenvalt heb je een prachtige foto.

Groeten,

Ruben

Wouter, ik heb een vrij eenvoudig statief met balhoofd. Ik werk bij voorkeur vanuit de hand of vanaf rijstzak, behalve als ik weet dat ik langdurig door de zoeker moet turen en de spullen te veel gaan doorwegen.

Groet, Vincent

Knap en schitterend vastgelegd, Vincent!! Groet, Dick

Een prachtige foto maar bovenal een schitterend moment. De zwaluw gebruikt zijn staart als roer, rem en voelspriet tegelijk.

Prachtig. Het meeste is al gezegd. Kan er nog aan toevoegen dat ik het ook mooi vind dat de rimpeling van het water nog net doorkomt, wat dan weer vermoedelijk dat "lachspiegeleffect" van de spiegeling verklaart.
Groet,
Sieb

Sodeknetter....... ditis wel echt topniveau fotograferen. Wat zal jij blij zijn met jouw spullen. Uiteraard erg knap van de fotograaf, maar lang niet alle apparatuur kan dit voor elkaar boxen.

Bedankt voor jullie reacties en complimenten! Leuk om te lezen. Met mijn vorige setje spullen heb ik dit ook wel eens geprobeerd, maar nooit met succes. Deze camera is veel sneller en pakt makkelijker een klein bewegend onderwerp, om hem daarna ook niet meer los te laten. Dan nog steeds is het een hoop gedoe om die snelle beestjes in de zoeker te krijgen en te houden, maar het maakt het fotograferen absoluut een stuk beter te doen. Het geldt lang niet voor alle takken van fotografie, maar voor dit soort actiefoto's speelt ook de apparatuur een grote rol. Zo simpel is het.

Groeten, Vincent

Prachtig Vincent,dit is echt niet makkelijk want ze zijn o zo snel.
Topplaat.

Gr:Pieter.

Prachtig Vincent, met je vorige apparatuur lukte dat volgens mij niet.
Alleen vind ik het water altijd zo saai. Maar goed daar kun je niks aan doen.
gr.Christina

» Last edited by christina on Tue 20 Sep 2022, 19:45; edited 1 time in total

Wat een gaaf moment Vincent, knap in beeld gebracht! Compliment.

Groeten, Thijs

Pfff....buitencategorie!

Gr. Harry

Knappe plaat Vincent!
Mooie spanning erin en leuk, die gevorkte staart die twee streepjes door het water trekt!

Groet,
Bert

Bedankt allemaal!

@Christina, vaak vind ik een witte achtergrond ook niet zo aansprekend. Maar in dit geval vind ik het wel leuk uitpakken door de spiegeling, de sporen die getrokken worden en de structuur van de golfjes die nog net zichtbaar is (zie Sieb).

Groeten, Vincent

Prachtige foto Vincent. Heb dit soort tafereeltjes ook vaak geoefend en idd de camera pikt dit goed op wat het dan ook weer leuk en uitdagend maakt.

:
 
Page 1 of 1