Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >




:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Wat een fijne toonwaarden. Ga er liever vanuit dat het slapen is, nooit meer slapen roept herinneringen op aan de fatale val van een rots. Dit ziet het er ontspannen en vredig uit. Mooi tafereel Sieb.

Henk

@ Henk: stond op mijn leeslijst middelbare school (dik 20 boeken, 5 van Hermans, een aantal later herlezen, deze zelfs meerdere keren, een favoriet van mij).
Groet,
sieb

Ook van mij Sieb, sterker nog… mijn wereldbeeld is in belangrijke mate gevormd door zijn literatuur, waarbij ik vaak door de grond zonk.


Henk

» Last edited by henkdikkers on Thu 22 Sep 2022, 15:05; edited 1 time in total

Ik herinner me vooral de muggen uit dat boek(je)...Maar goed, de foto. Een beauty: zowel de foto als de koet. Gewoon kijken en genieten maar. Groet, Hans

Mooi 'stilleven' Sieb.
Heb je nog gespeeld met de compositie? Gevoelsmatig zou ik zeggen dat de kop nog iets meer ruimte zou verdienen zoals de foto met het 'zwarte gat'. Maar een mooi rustig beeld zo, fraai.

Groeten, Thijs

Heel fijn!

groet Wil

Zo'n ooglid fascineert me altijd wanneer dat qua kleur erg contrasteert met de kopkleur. Het is, hoewel ik toch heel veel plaatjes van meerkoeten heb, nu pas dat het me opvalt.
Mooi zo!
grtz, josephine

@ Thijs:Probleem bij meer ruimte was, dat er dan storende, anders gekleurde elementen in beeld kwamen (zie beschrijving), en dat vond ik teveel afbreuk aan het geheel doen. Anders had ik inderdaad voor meer ruimte gekozen.
@ Hans: inderdaad, dat hoort ook bij dat boek, muggen
Sieb

:
 
Page 1 of 1