Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Kijk, dat zijn nog nog eens leuke plekjes, wanneer je die zo kan creŽren. De Randstad heeft voordelen, maar zo'n plekje vinden en redelijk lang kunnen gebruiken wordt steeds lastiger, zo niet onmogelijk. Leuk beeld, en de kijkrichting geeft ook wat diepte. Oh ja, een fijne soort natuurlijk ook Wink . groet, Hans

Wat super Bert dat je zo een vogelplek voor jezelf kunt/kon creŽren. Heel mooi deze appelvink in beeld gebracht👍.

Groeten,
Annie

Prachtig zo om op ooghoogte van zo dichtbij te kunnen vastleggen. Erg fraaie omgeving waar je deze appelvink in hebt weten te platen.

Groet Wouter

Mooie diepte, fraaie houding van deze jonge appelvink. Leuke eigen wildernis heb jij daar.
Groet,
sieb

Wat een mooie foto van de jonge appelvink.

Groet Rixte

Prachtig Bert, mooie natuurlijke setting zo, iets wat je lang niet bij alle fotohutvijvers ziet, groot pluspunt!

Groeten, Thijs

Heel mooi zo tussen het softe groen!

groet Wil

Alsof je in een sprookje beland bent. Prachtig zoals het groen ongeveer alle gradaties van scherpte heeft, en de donkere plek voegt ruimte en spanning toe.
Ik krijg een associatie met alice in wonderland, waarbij de appelvink alice is, die nu eens niet van een paddenstoel eet, maar uit een vijver drinkt om dan, via dat zwarte gat, naar Wonderland te reizen.
grtz, josephine

De drinkplek oogt natuurlijk met diepte. Voor mij nog een uitdaging bij mijn tuinhut. Ze zijn al mooi getekend die jonge appelvinken.

groet,
Cor

Dank mensen!
Leuk dat er waardering is voor zelf gecreŽerde "wildernis" en "sprookjes". Overigens blijft het maar afwachten waar de vogel gaat zitten, want lang niet elke plek langs de oever van het "slootje" levert een leuk beeld op. De begroeiing is heel natuurlijk, maar staat ook regelmatig in de weg.

Groet,
Bert

Mooi natuurlijk decor en een leuke houding! Genieten toch, zo bij je eigen huis.

Groeten, Vincent

:
 
Page 1 of 1