Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Fraai gedetailleerd vastgelegd. Fijn dat deze zo dicht bij kwam.

Groet Wouter

Die wil wel goed meewerken zeg! Mooie foto zo. Naar mijn smaak zou hij wel iets ruimer gekaderd mogen worden. Maar dit benadrukt dan wel weer hoe dichtbij hij kwam. En dat bij 227 mm! Jij ff blij dat je niet je 500 mm eraan had hangen. Je fotografeerde met dit setje omdat het lichter is neem ik aan?

Groeten, Vincent

Het pootje van de franjepoot goed zichtbaar Smile . Schuw zijn ze meestal niet inderdaad, en de mate van beeldvullendheid (is dat een woord?) onderstreept het intieme moment wanneer 'ie zo dichtbij komt. Mooie kleuren ook! Groet, Hans

Prachtige foto en wat tof dat hij zo ongelofelijk dichtbij kwam, dat je maar net wat meer dan 200 mm nodig had om deze foto te maken!

Groet Rixte

Staat er mooi op Thijs, zie dat je m met de 7d gemaakt heb dus 227mm met cropfactor?
Die 7d is met mooi licht helemaal niet zo slecht.

Dank voor de reacties!
@Vincent, ik had de 100-400 idd mee vanwege het lichtere gewicht. De 5D4 had het begeven dit voorjaar, dus een tijd zonder moeten doen (wel zo nu en dan nog een 5D4 kunnen lenen van een vriend van me!). Hier dus de 7DII gebruikt, ondanks het terugzoomen had ik hier niet meer ruimte, zelfs een randje er bij moeten poetsen links door het rechtzetten van de foto. Inmiddels gelukkig weer in het bezit van een 2ehands 5D4, de R camera's zijn nog flink te duur voor de portemonnee en de 5D4 bevalt me uitstekend Smile
@Johan, met cropfactor inderdaad, hoewel ik die hier misschien liever niet had gehad Wink

Groeten, Thijs

» Last edited by thijsglastra on Fri 23 Sep 2022, 8:44; edited 1 time in total

Prachtige opname, echt genieten!

groet Wil

Fijn als een vogel zo dichtbij wil komen. Dit lukt niet altijd. Het voordeel is dan wel meer ruimte er omheen. Toch zie ik graag veel detail, dus prima zo.

groet,
Cor

Dichterbij ken haast niet,wat een geluk.
Staat er wel heel fraai op.

Gr:Pieter.

Prachtig, rustig beeld van de Grauwe Franjepoot. Heel scherp en prachtige kleuren.
gr. Christina

De kleuren ,het standpunt, gewoon prachtig. gr.Rian

:
 
Page 1 of 1