Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Spreeuw-of sneeuwzwerm zeg het maar. Kan mij wel bekoren deze omkering. “Laat staan creatief” vind ik een lollige opmerking bij een heel origineel beeld.


Henk

» Last edited by henkdikkers on Tue 15 Nov 2022, 15:43; edited 1 time in total

Ik vind deze spreeuwbui heel origineel en mooi.
Truus

De massaliteit komt in ieder geval goed over.

Groet,
Eef

» Last edited by Eef Kieft on Tue 15 Nov 2022, 15:38; edited 1 time in total

Wat leuk bedacht...wél creatief(!!)..en wat een massa spreeuwen...super!!!

Groeten,
Annie

Die creatieve gedachte pakt goed uit. Leuk beeld van gemaakt.

Groet,
Alwin K.

Dit pakt goed uit. Sprekend beeld.

Geslaagde omkering van een zwart-wit foto. Zou eigenlijk die er wel naast willen zien.

groet,
Cor

Alsof je 's nachts met de auto door een hevige sneeuwbui rijdt.
Wonderlijk, intrigerend beeld. Leuk bedacht!

Groet,
Bert

Wit op zwart, of zwart op wit, that's the question. Het heeft iets van een uit de hand gelopen melkweg. Het laat hoe dan ook de massaliteit van wat dan ook goed zien, in dit geval van spreeuwen. Wat mij betreft een geslaagde creatieve bewerking.
Groet,
Sieb

Kijk, das een positieve zin: 'wat je met een beetje negativiteit al niet voor elkaar krijgt'...Smile 'T was ook de enigste dag in twee weken tijd dat ze 'weinig' deden. Maar jij zet dan de 'teleurstelling' om in creativiteit en levert dat 'omkeren' toch een mooi beeld op. Wel jammer dat ik nu niets negatiefs over deze foto kan typen of het moet zijn dat het woord nu met een f moet en niet met v. Smile Fijn je weer ff gezien en gesproken te hebben en het deed me goed dat ze het die andere dag, toen je er weer was, het wel 'deden'!

Groet Kees

Ik bekijk altijd eerst de foto en lees daarna de beschrijving. Mijn eerste indruk was: deze foto is niet van recente datum, want zo’n sneeuwbui hebben we lang niet gezien, maar waar zit die vogel nou? Ik kon niets ontdekken maar toen ik de beschrijving las vielen mij de schellen van de ogen.
Geinig!

Doe eens gek Smile Pakt leuk uit hier, en je moet maar op het idee komen. Ik denk dat het zelden tot een leuk resultaat leidt, maar hier wel!.

Groeten, Vincent

Dank allemaal voor de fijne reacties.
@Vincent: dat klopt, de originele foto moet zich er inderdaad wel voor lenen, en meest grappig hier vond ik toch wel dat de massaliteit opeens nog sterker tot uiting komt, terwijl de vogels met evenveel en nog steeds even groot zijn. Klaarblijkelijk ziet zwart tegen wit er heel anders uit dan andersom. Enfin, leuk om een keer mee te fröbelen ...

:
 
Page 1 of 1