Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Heel fraai, mooi standpunt ook en een leuk verhaal over de totstandkoming erbij. De dame steekt er zeker een eind bovenuit.
Gr, Richard

Ik hoefde niet eens te kijken via de maker van dit beeld was. Nog steeds een prachtige serie die je daar hebt kunnen maken, het blijft genieten. Dat standpunt in combinatie met de vele vogels. Top. Groet, Hans

Gaaf beeld. De dame torent uit boven de heren. En natuurlijk is dat zo, want haar kleurtjes zijn natuurlijk veel liever dan die van die mannen. Uit het verhaaltje maak ik op dat het bij die rosse grutto's zo is dat de mannetjes zo donker zijn en de vrouwtjes mooi licht en roze? Klopt dat? Is zoiets een kenmerk? Ik weet er niets van, en als het omgekeerd zou zijn zou ik het ook prima vinden als het roze exemplaar, als mannetje, de dames overstijgt.
Mooi hoor!
grtz, josephine

Josephine, de mannetjes zijn alleen in zomerkleed zo mooi donker roodbruin. In winterkleed zijn zowel vrouwen als mannen licht gekleurd. Vrouwen zijn in zomerkleed heel licht rozig op de buik, dus het lijkt wel of deze vrouw nog in winterkleed is. Vrouwen zijn wel duidelijk groter dan mannen ('s zomers en 's winters Smile)

Groet,
Bert

Supermooi beeld....prachtig vanuit jouw stand(lig)punt zo.
Ik heb ook nog even naar je andere foto's uit die serie gekeken...supermooie serie heb je daar toen gemaakt.....zó dichtbij al die beelden...alsof je er idd tussen ligt. Prachtig!!!!

Groeten,
Annie

Elegantie in meervoud,
Groet, Ane

Dat moet toch een geweldige ervaring geweest zijn, zo tussen de rosse grutto's. De foto is het in ieder geval!

Groeten,

Luuk

Mooie soort en het moet genieten geweest zijn om daar zo vlakbij te liggen. Series waar je met genoegen op terugkijkt, het mooie van vogelfotografie en dat laat ook deze foto mooi zien.

Groet Kees

Dank mensen!

Groet,
Bert

Een prachtige en leerzame plaat vanuit een heel mooi standpunt. Ik wist de verschillen tussen de mannen en vrouwen bij deze soort ook nog niet dus weer wat bij geleerd. Nu nog onthouden!!

Groet,
Alwin K.

Gaaf vastgelegd, en een fraai verhaal erbij. Ik wist ook het verschil niet tussen man en vrouw.

Groet Peter

Vorstinnelijk (kan je dat zeggen),
groet,
sieb

Inderdaad een leerzame foto. Maar ook fotografisch gezien een hoogstandje.

groet,
Cor

Mooi de focus op de afwijkende vogel Bert, lijkt me een fantastische ervaring om een keer zo dicht bij de wadvogels te liggen!

Groeten, Thijs

:
 
Page 1 of 1