Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Wel een apart beeld ,jammer dat de zwanen wegzwemmen .
grt. Guido
door het wegzwemmen krijg ik meer het idee van een per ongeluk totstandkomen van de compositie.

» Last edited by guido mwm on Fri 20 Jan 2023, 19:30; edited 1 time in total

Ik vind 'm mooi! Weer eens wat anders, zo van bovenaf. Het stoort mij niet dat de zwanen van je af zwemmen. Alles in de foto lijkt te trechteren richting die sloot met bruggetjes. Behalve de zwanen wat wilde eenden vooraan en smienten achteraan? Op het origineel vast allemaal beter te herkennen.

Groeten, Vincent

Bijzonder beeld zo.
Maar niet verkeerd.
Twijfel een beetje over de uitsnede.
Iets vierkanter kan volgens mij ook. Die hoogspanningsmast links en het hekje rechts er af. Voor mijn gevoel centreert het beeld zich dan wat meer op de sloot en de bruggetjes.
Maar zo kan het ook goed.

Erik

» Last edited by Erik van Ark on Fri 20 Jan 2023, 17:16; edited 1 time in total

Mooi, de verscheidene vogelsoorten in het winterse landschap en de herhaling van de bruggen tot aan de horizon. Ik heb wel eens aan vogelfotoprojecten met een drone gedacht, maar ik heb geen drone. Hier in Zuid-Amerika zou voor dat doel een als kolibrie verkleedde drone ideaal zijn: https://www.youtube.com/watch?v=lWOySU_hAz0&t=12s

Mooi beeld, ik vind het juist wel versterkend werken dat de zwanen wegzwemmen. Ben het wel eens met de suggesties van Erik, de mooie herhaling in de bruggen wordt dan extra versterkt.

Groeten,

Ruben

Gaaf !,

Groet, Ane

Mooie opname, fraai zo de vogels in zo'n typisch Hollands landschap.

Leuke foto met die serie bruggetjes en de vogelrijkheid op dit moment. ik zag eens iemand die d ezwanen die ik ook wel fotografeer met een drone tot dichtbij wilde benaderen. Dat kwam erg vervelend over voor de zwanen en mij. Ik vind het vaak storende en rare geluidsdingen. Maar het resultaat is hier leuk en op afstand van de vogels. Hester

Hele mooi plaat van het "oud" Hollands Landschap. Goed gezien en vastgelegd. Normaal zou het al een mooi beeld zijn maar in de sneeuw vind ik het helemaal een fraai vergezicht.

Groet,
Alwin K.

:
 
Page 1 of 1