Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Heel sfeervol beeld!
grt. Guido

He, hebben we dat slootje eerder gezien?
Mooie foto!
Groet RTL

Prachtig sfeervol beeld Hester. Vindt de compositie goed gekozen met de naar links weglopende sloot en fietspad, De fietser voegt wat mij betreft ook wat aan deze foto toe. Zwanen blijven gewoon doorgaan met waar ze mee bezig zijn, ook als er een fietser dichtbij langs komt. Vindt de opkomende mist alsmede de mooie wolkenlucht erg mooi.

Groet,
Alwin K.

Mensenlief!
Wat een prachtige foto is dit zeg. Zwaan in een sfeertje. Alsof het niks is. Wanneer je de foto aanklikt en hem tegen een donkere achtergrond ziet is het helemaal super.
Wow .....
grtz, josephine

Een sfeervol plaatje.
gr. Christina

De mist geeft een fijne sfeer aan de foto.

Groet,
Geerie.

Een mooie sfeervolle foto, met een mooie spiegeling!

Fijne sfeer, Hester! Met je favoriete onderwerp, de zwaan.

Groeten, Vincent

Een hele mooie sfeervolle foto Hester.
Goed gezien.

Gr:Pieter.

Mooi sfeerbeeld waarbij de sloot in diagonaal voor een fijne compositie zorgt.

Heerlijke sfeertje en een mooie compositie met die lijnen die allemaal naar één punt gaan, waar de fietser dan ook nog naar onderweg is.

Groet,
Bert

Sfeervol, goede compositie, fraai met de grondmist en de omgeving erbij.

RTL Hierna kwam de zwaan deze kant uit gezwommen. Daarvan stond de foto eerder in het tijdelijk album. Maar ik had hem niet aangepast volgens advies, dat kost af en toe omslachtig veel tijd.
Vincent, Een struisvogel zou ook de goede grootte hebben voor mijn objectief en camera, maar zelfs kraanvogels zag ik niet vlak bij huis. Dus dan maar vervelen met de zwaan. Hoewel niet zo fantastisch als op sommige foto's, gebeurt er af en toe iets dat misschien achteraf wel wat lijkt. Dat ga je tenminste wel denken met al dit commentaar. Dat ik wel leuk en aardig vind. Wel heeft de zwaan net een sierlijke vorm zo met nog weerspiegeling van de snavel in de mistige zonsondergangsfeer; alsof het om een magische handeling gaat. Dus: Bedankt iedereen die er wat in wil zien. Hester

:
 
Page 1 of 1