Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Die zit mooi op een steen in een fraaie groene omgeving. Deze soort heb ik niet gezien op Lanzarote.

Groet Wouter

Geen opwekkend verhaal, wel een mooie foto met de tapuit op een troon in een prachtige habitat van golvende lijnen. Hopelijk blijft hij voor uitsterven behoed,

» Last edited by Loes Belovics on Thu 09 Mar 2023, 19:39; edited 1 time in total

Fraai in zijn omgeving vastgelegd, mooie plaat. Hij zingt er nog vrolijk bij.

Groeten,

Ruben

Mooie combinatie van vogeltje en omgeving.
Door je beschrijving en blog drijven mijn gedachten wat af. Kan zomaar zijn dat binnen afzienbare tijd het laatst over gebleven mannetje zich de longen uit het lijf zingt, niet beseffend (wat besef bij een vogeltje dan ook mag zijn) dat hij de "laatste der Canarische roodborsttapuiten" is, dat het allemaal vergeefs is. (Heb ergens in de jaren 90 op een Galapagos-eiland Pinta, Lonesome George gezien, de laatste overgebleven reuzenschildpad van zijn soort, in 2012, gestorven, einde soort (alhoewel [https://theconversation.com/how-we-rediscovered-extinct-giant-tortoises-in-the-galapagos-islands-and-how-to-save-them-52073 ] )).
Groet,
Sieb

Fijn vastgelegd zijn habitat. Mooi!

Mooi de omgeving meegenomen. Het is me bij de Canarische eilanden vaak opgevallen dat er relatief weinig vogels te zien zijn. Wat endemische soorten.

Vanuit een mooi standpunt in een mooie omgeving erop gezet. Fraai beeld!

Groet,
Alwin K.

Mooi, zo uitkijkend over zijn vulkanische habitat.
De as-rijke omgeving heeft hem zelf ook wat grauwer gemaakt dan zijn neefjes in onze contreien zo lijkt het. Wel een wat treurig idee, zo'n eenzame zanger..

Groet,
Bert

:
 
Page 1 of 1