Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Hier houd ik van! Afwijkend en creatief.
grt. Guido

Een 'Sieb' was mijn eerste gedachte bij de thumbnail en ja hoor. Klasse weer!


groet
Krijn

Herkenbare foto met jouw handtekening erop, Sieb. Mooi gedaan! Gr John

Mooi Sieb, de scherpe vogelwereld, en daarachter de vervagende mensenwereld, met wat mensen keuvelend in het zonnetje. Eentje uit het archief, coronatijd. Dat is niet aan de foto te zien, met die mensen zo dicht op elkaar.

Groeten, Vincent

De rijen gesloten. Het gat dat de mensen lieten vallen vulden de vogels keurig op. Bijna een metafoor voor hoezeer mens en natuur vervlochten zijn. Be(spiegelingen) en reflecties alom. Genieten.


Henk

Boeiend beeld Sieb. Transparantie schept duidelijkheid...ieder zijn eigen zitplaats.....zo zit de wereld in elkaar. Ik houd niet zo van hokjesgeest....maar dit is wel een herkenbaar iets. Op dit beeld kun je allerlei bespiegelingen op los laten. Diepe buiging👍

Groeten,
Annie

Lekker bevreemdend beeld, wie zit nu waar, wat hoort bij wie, en wat mij betreft: wat stt daar?
Voor mij reden om eens te googelen en te streetviewen: Havengebouw!
Dat weten lost trouwens niets op, want het beeld blijft even bevreemdend en intrigerend. De werelden van mens, dier, baksteen en glas in meerdere dimensies.
Gaaf!
grtz, josephine

Wonderlijk en mooi beeld. De aalscholvers in broedkleed passen bij de mensen in het (bijna) voorjaarszonnetje.

Heerlijk gek beeld. Ik hou erg van spiegelingen in ruiten wanneer er zowel binnen als buiten van alles te zien is. Hoe langer je kijkt, hoe meer je ziet (mocht je denken.. https://www.hansoverduin.nl/belgian-bws/ ). Leuk weer, Sieb ! Groet, Hans

Lekker ook die lachspiegelachtige vervormingen.

Wat een ingewikkelde foto. Je blijft ernaar kijken en je vraagt je af hoe het nou in elkaar zit. Knap gedaan.

Groeten jacolien

Je houdt ons een spiegel voor Sieb.

Groet, arnold

Ja mooi weer Sieb met de spiegeling erbij. Een opname die de aandacht weet te trekken. De vogels kijken naar beide kanten, er is genoeg voor ze te zien.

Een glashelder beeld en toch ondoorzichtbaar. Qua compositie ook een prachtig vierluik. De tentoonstelling: "Sieb" in de Fundatie, eens komt het ervan.

Groet Kees

Weer een fijne spiegelplaat waarin ik op zoek ga naar wat zich voor de ramen, achter de ramen, en gespiegeld in de ramen afspeelt. Kost even tijd en dat is leuk!
Mooi gevonden en in beeld gebracht!

Groet,
Bert

Een echte sieb en ik beschouw dit soort foto's van je als de kunst waar jij je werk aan spiegelt. Gaaf gedaan!

groet,
Cor

Dank weer voor jullie reacties.
@ Vincent: ja midden in de derde golf, inclusief avondklok dacht ik, maar dit beeld ademt eerder "nix aan de handa". Foto lag nog altijd in het bakje van "moet ik nog eens goed naar kijken". Gaat dan om, welke uit de serie, en hoe de uitsnede precies.
@ Josephine: goed speurwerk. Ik was zelf ook verwonderd over wat ik allemaal op de foto kreeg, omdat de afstand (over water) tot de vogels fors was, die weer best een aardig stukje van de brasserie zaten, en de (gespiegelde) jongeren weer aan een heel andere overkant zaten, heel ver weg. Je kan een soort driehoek tussen mijn plek, de brasserie en de mensen trekken. De benen helemaal links zijn overigens weer van iemand in de Brasserie. Enzovoorts.
@ Hans: Mooie foto's man, we delen die fascinatie
@ Jacolien: er zijn een paar foto's die ik heb gemaakt waarbij ik later terug naar de plek moest om de zaak nog eens te reconstrueren, terwijl ze heel bewust zo gemaakt zijn. Best lastig nog, omdat andere omstandigheden een heel andere wereld laten zien.

Een prachtige compositie, om in te verdwijnen..
Geen zelfportret in de spiegeling? Ach ,ook niet nodig; de foto ademt een en al Sieb..
Groet ,Fons

@ Fons: Nee, geen zelfportret, ik had geen frontale blik op het raam van de brasserie, het stond diagonaal t.o.v. mijn positie en spiegelt weer een andere overzijde (er komen hier allerlei waters bij elkaar) de drukke Mediamarktkant. Ik sta stilletjes en alleen bij een brugwachtershuisje, heel prettig als je aan het fotograferen bent.
Sieb

:
 
Page 1 of 1