Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Ha! Inderdaad een bekend plekkie inmiddels maar wat een mooi portret van die fotogenieke vogel!

grt
krijn

Mooi plekje niet verder vertellen (ik vind het daar in het weekend wel erg druk). Ik had daar vorig jaar een kemphaan die binnen de brandpunt afstand kwam.

Groet Wouter

Ja dat plekje. Al heel veel jaren een uitgelezen steltloper-paradijs daar. Wat een fijne uren hebben we daar niet doorgebracht. Pracht kemphaan Johan.


Henk

Ik zie veel soortgelijke beelden langskomen met die steltjes tussen de madeliefjes. Ik hou er wel van en het lage standpunt maakt de foto. Het licht lijkt wat aan de harde kant, maar ondanks dat is de Kemphaan voor een groot deel toch goed belicht. Kansen en omstandigheden goed benut wat mij betreft.

» Last edited by Rowin van den Berg on Sat 13 May 2023, 20:20; edited 1 time in total

Mooi hoor met zo'n laag standpunt. Je moet het geluk maar hebben dat zo'n vogel benaderbaar is.

Mooi moment te pakken met die worm, Kemphaan fijn scherp in beeld en de madeliefjes maken plaatje af.
Gr. Loes

Fijn als je zo'n mooi plekje weet te vinden en ze dan ook nog bereid zijn naar je toe te komen. Deze staat er mooi op en leuk met de worm erbij in zijn snavel.

Groet,
Alwin K.

Gaaf als een kemphaan zo dichtbij komt. Ze hebben nu van die prachtige kleuren. De worm maakt het beeld spannender. Mooie opname.

Helemaal gemist deze. Echt een toppertje! Ik denk dat ik volgend jaar begin mei maar een paar daagjes een hotelletje in de buurt ga boeken Smile

:
 
Page 1 of 1