Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Heerlijke opname Bert! Wat een keel zetten ze op. Ik was vorige week ook even op Ameland en die van mij wilde maar niet uit de bosjes tevoorschijn komen.

groet
krijn

Fijn als zon missie slaagt na dagen voorbereiding en actie. Staat er ook erg mooi op zo, op het diagonale takje, met nog een paar accentjes korstmos. En met de welluidende zang erbij moet het een geluksmoment zonder weerga voor je zijn geweest Bert, deze opname.


Henk

Mooi, Bert en vooral de beschrijving van je aanpak is treffend. Voorwerk doen, de individuen en favoriete plekken leren kennen, en dan 'genadeloos toeslaan'. Heel was anders dan de massa volgen naar dezelfde vogel om daar dezelfde foto's te maken als iedereen. Dan geeft dit toch veel meer voldoening? Leuk ! Groet, Hans

Prachtige foto, Bert. Mooi vrij zittend n zingend tegen een mooi gekleurde achtergrond.

Groet, Leo

Mooi Bert, zon bevlogen zingende nachtegaal. Gr John

» Last edited by John_Jak on Fri 19 May 2023, 10:09; edited 1 time in total

Mooi verslag en dito foto, Bert,

groet, Ane

Prachtige foto van de Nachtegaal. Luid zingend, goed vrij en een mooie achtergrond. Leuk om je verslag te lezen. Heel herkenbaar, en als je plannetje dan succesvol is, geeft dat een kick.
Groeten jacolien

» Last edited by jacolienl on Fri 19 May 2023, 12:54; edited 1 time in total

Heel fraai.
Truus

Mooi in beeld en inspirerende beschrijving.
Geeft meerwaarde aan de foto en zo ook aan birdpix.
Groet,
Sieb

Leuk om te lezen hoe je te werk bent gegaan. Uit volle borst zingend, zo wil je de nachtegaal fotograferen. Gaaf hoor.

Best uniek, een nachtegaal die zo vrij zit. Alle nachtegalen die ik hier in de Achterhoek hoor laten zich amper zien.

Leuk dat het jou gelukt is Bert,Nachtegaal staat er fraai op.
Bij mij duiken ze steeds weg,ook als ik rustig blijf wachten,maar dat komt ook dat ik niet zoveel milimeters heb.

Gr:Pieter.

Mooie beschrijving want das vogelfotografie zoals Hans het al in bovenstaande reactie heel mooi beschrijft. En die 'massa' van tegenwoordig, die hebben meer liefde voor zichzelf dan voor vogels Smile Geduld is een schone zaak en het levert mooie foto's op maar vooral herinneringen die je nooit meer vergeet. Klasse!

Groet Kees

Je hebt er veel moeite voor de gedaan maar die moeite is ruimschoots beloond. Fraai beeld, helemaal zoals je een Nachtegaal graag wilt zien.
Gr.Loes

Een mooie foto Bert met een prettige achtergrond. Het verhaal erachter maakt het compleet en schetst een beeld van heerlijk bezig zijn in de vrije natuur
Gr. Chris

Wat een mooie foto Bert, nu snap ik waar al dat geluid vandaan komt. Zo'n klein beestje met zoveel volume, prachtig. Door jouw verhaal krijg ik nu al zin in mijn zomervakantie op Ameland komende zomer.

Gr. Marco

Prachtige foto van een hele leuke soort. Ik kan het geluid bijna door het scherm heen horen. Uitsnede is top, scherpte idem en de achtergrond is ook heerlijk, prachtplaat!
Groeten Geert

Bedankt mensen!!

:
 
Page 1 of 1