Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Leuke foto hoor Vincent, mooi die Steen die er voor zit die wazig is

Schitterend Vincent. Fijne, haarscherpe details en heerlijk licht. Mooi in dit kleed en natuurlijk een prachtsoort. Ja...... daar ben je eens even lekker voor gaan liggen.

Henk

Mooi.
Ik ben alleen geen fan van die vage voorgronden.
Een gevolg van het lage standpunt, maar voor mij kan daar wel iets van af.

Erik

Het licht is wel erg mooi!

groet Wil

Mooie soort in fraai licht! Iets meer water onder de vogel was denk ik wel mooier geweest, maar dat moet maar net kunnen. Groet, Hans

De krombek staat er mooi op in dit mooie zachte licht. Maar ben het wel met Erik eens, vage voorgrond heeft zeker iets, hier is het bijna de halve foto, naar mijn smaak ook iets te veel.

Eens met jullie over die voorgrond. Die is nu wat te nadrukkelijk aanwezig. Tijdens het fotograferen had ik daar geen erg in. Achteraf gezien had ik beter een ietsje hoger standpunt in kunnen nemen. Met het kussentje lag de camera bijna op de grond, nog lager dan met een rijstzak. Of nog wat dichter bij de waterlijn gaan liggen, zodat er geen steentjes en zandricheltjes in de weg zitten.

Groeten, Vincent

Mooi licht en de vogel er scherp op. Kan me wel vinden in de comments over de voorgrond. Vind hem ook iets aan de hoge kant. gr John

Je geeft al zelf aan wat betreft de voorgrond ,maar de Krombekstrandloper word wel heel mooi belicht op dat moment.

Gr:Pieter.

Krombekstrandloper staat er prima op, maar de voorgrond vind ik te nadrukkelijk aanwezig. Iets hoger standpunt had m.i. nóg mooier geweest.

Groet, Leo

Leuke soort die ik zelf nog nooit heb kunnen vastleggen. Hier heb je hem ook nog eens van dichtbij weten te platen. Je moet wel geduld hebben om hem dichtbij te laten komen. Zelf krijg ik meestal nekklachten bij het liggend fotograferen. Maar jij bent veel jonger dus zal dat wel meevallen.

Groet Wouter

Prachtig, mooi laat standpunt

Mooie blik op de vogel, waarbij ik tot het kamp behoor die het standpunt net wat te laag vindt (en je weet wat ze zeggen, "overal waar te voor staat is niet goed, behalve tevreden". En televisie natuurlijk 😉).
Mooie belevenis als ze zo vlak voor je neus voorbij scharrelen.
Groet,
Sieb

Prachtig zo solo Vincent. Heerlijk zacht licht.
Ben gisteren naar de DMP geweest. Heb ze ook gezien maar ver weg.
Hoop nog steeds ze zo dichtbij te kunnen fotograferen.
Jij boft dat ze dichtbij komen of zijn.
gr. Christina

Niet verkeerd zo dichtbij en ook nog met mooi licht.

:
 
Page 1 of 1