Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Was een mooie soort Bas,

Zeer fraai Bas.

Groet Peter.

Dit is een prachtige actieplaat. Zo heb ik ze nooit gezien.

Superfoto!! Nooit geweten dat gekleurde kruin zo breed is.

Groet,
Eef

Wat een knaller, die kuif is echt geweldig zo! Groet, Hans

prachtige kleuren ook!
grt. Guido

Gaaf, die kuif knalt er echt uit ja, mooie plaat!

Groeten,

Ruben

Vogel staat er prachtig op in een mooie setting!

groet Wil

Topfoto!

Zeer fraai zo met opgezette kruin.

Groet,
Kees

Mooi indringend kijkt hij je aan vanonder dat vlammende kapsel!

Groet,
Bert

Nog nooit eerder een foto gezien waaruit bleek dat hij de kuif zo breed kan uitzetten. Prachtig om te zien en erg mooi vastgelegd.

Groet,
Alwin K.

Prachtig in geel tinten.
Truus

Het meest in het oog springende bij deze foto is natuurlijk die brede kuif, die je vrijwel nooit ziet. Dat maakt er meteen iets bijzonders van. Maar ik vind het ook mooi dat de foto zo licht is gehouden. En dat je de kuif niet meer oranje hebt gemaakt - op deze manier schreeuwt er nergens iets, en het beeld is zacht en ingetogen. ook wel eens leuk bij zo'n ADHD-vogeltje. Ik neem aan dat, wanneer dit wat uitsnede betreft had gekund, wel had gekozen voor wat meer ruimte onder het goudhaantje? Het panoramaformaat vind ik hier wat minder. Maar die felle oogjes - zo gaaf!
grtz, josephine

Vuurgoudhaantje staat er prachtig op. Mooi gedetailleerd en scherp in een rustige setting. Wel vraag ik me af of je gebruik hebt gemaakt van een geluidje om hem te fotograferen. Bij 9 van de 10 foto's met zo'n opgezette kuif is de vogel opgewonden door het geluid van een soortgenoot namelijk.

Groeten, Vincent

Dank allemaal weer voor de feedback. Ik zal eens kijken of het beeld sterker wordt als ik meer ruimte onder de vogel laat, deze is er zeker wel. Houd eigenlijk altijd een 16:9 beeldverhouding aan.
Vwb geluidjes, die maakten ze zelf. Er waren op die plek 2 mannetjes en een vrouwtje aanwezig. Denk dat ze daarom zo opgewonden deden. En dan moet de winter nog beginnen....

Met die toelichting erbij kan ik de foto nog meer waarderen, Bas!

Knappe foto van deze over bewegelijke vogeltjes.
Al heel vaak de afgelopen twee jaar vuurgoudhaantjes gezien maar nog nooit met deze kuif. Bijzonder en dan ook nog zo vast kunnen leggen.

Goed dat de esdoornbladeren geheel in beeld zijn gehouden. De opgezette kuif is fantastisch van kleur.

groet,
Cor

Ik vind het lastig te geloven dat deze foto is gemaakt zonder geluid af te spelen, zo met de blik richting de fotograaf. Bovendien zingen vuurgoudhaantjes momenteel niet en dit typisch de reactie op zang van een ander mannetje, en niet op roepjes.

:
 
Page 1 of 1