Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Ik zou blij zijn met deze foto en de achtergrond vind ik niet storend.

De achtergrond is echt wel mooi, maar voor de maandopdracht inderdaad niet bijzonder genoeg. Niettemin een fijne combinatie met de Groene specht, de specht komt zo prachtig uit.

Mooie achtergrond en prachtig zo de groene specht zich hier laat zien.

Wat een mooie specht aan mij laten ze zich nooit zien.

mooie specht en die boom vind ik ook wel mooi!
wat mij betreft had ik er rechts nog een reep afgehaald zodat de boom nog groter lijkt.
grt. Guido

Mooi vastgelegd, deze gave soort! Als je de foto wat lichter en warmer zou afwerken, gaat die achtergrond ook meer leven. En je krijgt wat vollere kleuren op de specht. Lijkt me dat dat de foto nóg wat mooier zou maken. Maar ook nu een fijne plaat. Nog een verticale uitsnede overwogen?

Beste alle, Thx voor de Comments en NOMI`s!

@Vincent , heb idd eerst er een beetje mee gestoeid. Je weet, ik schurk vaak tegen een -103 ( of ga er zelfs overheen) (kwestie van een persoonlijke smaak) Met een verticale uitsnede ging er teveel van het kleurenpalet en de grove schors af. Dat vond ik zonde en afbreuk doen. @Guido, hoop je via het antwoord aan Vincent ook beantwoord te hebben.

Vr. groet RTL

Staat er mooi scherp op. Fijne stam met mooi schors ook waar hij tegenaan klautert. Achtergrond voor deze foto zeker mooi maar niet wat er voor de maandopdracht bedoeld wordt denk ik. Fraaie kleuren bij elkaar in ieder geval.

Groet,
Alwin K.

In mijn PA heb ik een versie gezet (1 minuut aan wat schuifjes getrokken in IrfanView). Meer om het idee te laten zien dan om een perfecte bewerking neer te zetten. Lichter, meer contrast, iets verhoogde verzadiging en een heel klein beetje warmer en groener.

Wat mij betreft gaat de foto dan veel meer leven. Maar inderdaad een kwestie van smaak. Jouw afwerking past wellicht beter bij de grauwe novembermaand dan die van mij.

https://www.birdpix.nl/album_page.php?pic_id=533719

Groeten, Vincent

@Vincent , idd ook erg mooi! En tegelijkertijd kunnen we dan zien dat "smaken" erg kunnen verschillen. Het is November, en dan schurk ik toch meer naar een november-sfeer.

Thx en suc6 met de opdracht van de maand!

Groet RTL

:
 
Page 1 of 1