Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Ik vind hem mooi! Bijzonder met de nieuwbouwwoningen op de achtergrond!

groet Wil

De vogel staat er scherp en mooi op en tevens doet de achtergrond er duidelijk toe. Wat mij betreft een podium plaats en mogelijk winnaar daarom een nominatie.

Groet Wouter

Mooi, de jonge Flamingo tegen de achtergrond van bebouwing waarin de kleuren van de Flamingo terugkomen. Zo werkt een op zich wat drukke achtergrond toch prima mee!
Goede inzending.

Groet, Erna

Verrassende opname, een opname van een flamingo met zo'n achtergrond. Dat verwacht je niet, dus de achtergrond doet zeker mee. Mooi de kleuren van de flamingo, druppel aan zijn snavel is ook leuk. Goede inzending.

Mooi gedaan en een lekker vreemde plek voor deze soort. Wel jammer dat gevoelsmatig de poten er net niet op passen. Iets meer ruimte aan de onderkant was voor mij mooier geweest.

Het moet toch niet gekker worden: een flamingo in zomaar een Nederlands dorp!
Nu kan ik natuurlijk zeggen dat het jammer is dat het een jonge flamingo is die nog niet op kleur is, maar het is wel een flamingo. Ik ben er voor naar Bonaire geweest om ze te zien.
Ik kan ook zeggen dat ik de bovenzijde wel wat ruimer had willen zien.
Maar ook dat is gezeur.
Die waterdruppel aan de snavel maakt alles weer goed.

Erik

Blijkbaar was het licht slecht deze dag, ik zou wat hoger dan f5.6 gaan zitten om de achtergrond nog wat duidelijker naar 'voren' te halen maar dan moet wel de iso omhoog. Prima laag standpunt!!

Groetjes Alex

Mooie foto. De vogel staat er scherp op net voor de donkere huizen zodat hij mooi afsteekt. Leuke aparte achtergrond van bebouwing, niet te druk, mooi evenwichtig.

Groeten Jacolien

Mooie foto. De vogel staat er scherp op net voor de donkere huizen zodat hij mooi afsteekt. Leuke aparte achtergrond van bebouwing, niet te druk, mooi evenwichtig.

Groeten Jacolien

Hier zie ik vorm en kleur in de achtergrond. Dat maakt de achtergrond interessant en is als zodanig een kanshebber voor het podium.

groet,
Cor

Erg leuke plaat zo, je waant je in het buitenland maar gewoon in ons koude kikkerlandje. De achtergrond voegt zeker wat toe, mooi gevonden!

Groeten,

Ruben

Fijne plaat. Voldoet aan de maandopdracht en vanuit een mooi standpunt. Ietwat grauw maar dat was het weerbeeld van de afgelopen weken. Ik denk toch dat ik deze ga nomineren. Het druppeltje aan de snavel doet het Wink gr John

Leuke, gekke combinatie, mooi gevonden,

Groet, Ane

Tegenwoordig doen ze dit wel vaker maar of ik het mooi vind is wat anders.

Mooi die stadse gebouwen in de achtergrond. Herkenbaar maar onscherp genoeg om zonder te storen goed mee te doen.
Zo'n jonge flamingo vind ik veel mooier dan die protserige volwassen exemplaren, trouwens.
Het is wel jammer van zijn poten - virtueel heeft hij nu heel korte poten, omdat onder de ruimte ontbreekt. Best heel jammer eigenlijk
grtz, josephine

Volledig passend in de MO...kan me behoorlijk bekoren...

Groeten
Freddy

De flamingo en de achtergrond kleuren perfect bij elkaar, erg leuk! Van mij krijg je een nominatie.

Groet,

Hans

Prachtig die flamingo en de achtergrond is niet opdringerig. Jammer dat er onder niet meer ruimte is, want een flamingo heeft van die lange poten die je in ieder geval de ruimte gunt op de foto. Zo is het wel krapjes voor het arme beest.
Truus

Denk dat dit voor mij de winnaar is. Prachtige compositie, achtergrond en soort, en technisch goed uitgewerkt! Hooguit een tikje krap bij die lange poten (daar onder water), maar het stoort me niet echt.

Groeten, Vincent

Wat een leuke soort zeg

:
 
Page 1 of 1