Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Gaaf beeld zo vaak fotografeer je een vliegende patrijs niet.

Als je de R camera heb gaat het ook niet van zelf met vliegende vogels hoor en zo zijn de spiegelreflex camera nog allemaal heel veel in omloop hoor, Je hebt toch ook een paar AF punten ingeschakeld in je camera wat je op je onderwerp richt,( op de kop ) sluitertijd en je belichting zijn voornamelijk voor een scherpe foto, en als ik je camera lees welke je hebt , is dit wel eentje van de besten nog steeds, die heb ik ook gehad.

Maar je hebt hem mooi weten te pakken nemen in een mooie houding,en mooi dat je een Patrijs heb weten te pakken hij had voor mij wel iets lichter gemogen op mijn beeldscherm, Ik kan ook niet zien bij de Exit hoeveel je hebt overbelicht.

Succes verder met je volgende foto

Gr sam

Dank Sam😊. De patrijs vloog zo snel dat scherpstellen niet makkelijk was, ook met deze (inderdaad) prima camera. Ik stelde scherp op een pluk riet onder de vliegrichting van de naar mij toevliegende vogel en toen snel de camera naar boven richten toen ie precies daarboven vloog.

» Last edited by jeb on Mon 29 Jan 2024, 20:41; edited 1 time in total

Prachtig! Heel bijzonder om hem zo mooi in vlucht vast te leggen.

Gaaf, een bijzonder beeld want zo vaak zie je dat niet, laat staan dat je het vast kunt leggen.

Ja heel mooi en een prachtige stand van de vleugels zo. Knap gedaan!

Prachtige opname, zo in de vlucht. Je beschikt over een prima camera. Zelf heb ik een 80D, die ik niet ga verkopen, nu ik werk met een R8. De vaardigheden van de eigenaar achter de knoppen zijn echter belangrijker voor een mooie plaat en dat zit bij jou wel goed. Groet, Fokke

Zie je niet zo vaak. Mooi.

Gr,

Peter

Als ik dit resultaat zie moet ik ook maar weer snel een keer naar de Patrijzen toe! Hij staat er echt mooi op en is ook zeker een beeld dat je net vaak ziet van de Patrijzen. Knap gedaan.
De foto had van mij ook wel een stuk lichter afgewerkt kunnen worden maar dat is uiteraard smaak. Hij is zo ook erg mooi.

Groet,
Alwin K.

Prachtige foto. Compliment.
Groet Herman

Mooi vliegbeeld en fijne houding zo. Scherpte op de kop zou je nog iets op kunnen krikken door een keertje extra te verscherpen na verkleinen. Kleuren ogen op mijn scherm ook ietsje te magenta, zowel onder de vleugel als in de achtergrond. Links van de vleugels zie ik bijvoorbeeld wat rossige structuren in de lucht die ik niet goed kan thuisbrengen. Ik begrijp dat je blij bent met de foto. Zou ik ook zijn! Juist daarom zou ik nog een paar puntjes op de i proberen te zetten in de nabewerking.

Groeten, Vincent

Maar zonder nabewerking ook al mooi!
grt.Guido

Een patrijs zien is al bijzonder, maar één vliegend maakt het toch echt compleet. Een jaloersmakende opname Jeb. Ik had graag even naast je gestaan. Mooi hoor.

Deze foto is heel mooi gelukt!

Groet RTL

Super plaat! Al vliegend heb ik ze nog nooit weten vast te leggen. Grt Arno

:
 
Page 1 of 1