Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Wat gaaf Conny, en ook nog met die jakhals

Mooie sprekende actiefoto. Je zal hebben genoten.

Best wel een spectaculaire actiefoto en een mooie ervaring natuurlijk.

groet,
Cor

Wat een dynamiek! Dat dat moet een belevenis zijn geweest. Geweldige actieplaat Conny!

Henk

Je hebt m nog lang kunnen bewaren! Prachtige actiefoto.
GJ

Fantastisch tafereel natuurlijk !
grt.Guido

Prachtige actiefoto.

Groet,
Eef

Topplaat, wat een spectaculaire actie! Je legt al eerlijk uit dat je daar vrij eenvoudig actiefoto's kan maken, maar ondanks dat vind ik het een geweldig beeld. Zicht op de kop van de gieren, en zicht op die woeste kop van de jakhals. Vrij egaal licht erop, goede scherpte. Ook nog verrassend scherp op alle dieren ondanks slechts f/4.5. Ook nog wat opstuivend zand. Heerlijk!

Groet, Vincent

Kan weinig aan het commentaar van Vincent toevoegen want alles is er wel in genoemd wat de plaat zo mooi en bijzonder maakt. Zeer fraai en spectaculair beeld.

Groet,
Alwin K.

Geweldig wat een actie! Knap vastgelegd, alles mooi scherp!

Groeten, Henri

Wat een machtig mooi moment en tijdens dat spannende gebeuren er nog een prachtige opname van gemaakt. Prachtig.

Geweldig om het mee te maken en ook nog zo mooi weten te nemen, perfect uitgevoerd

Gr sam

Spectaculaire actieplaat!
Proficiat Conny!

Groet,
Bert

Wat een spektakel!

Groet Wouter

Wat een actie foto! Geweldig mooi. Wat zal je genoten hebben, Conny.

Groeten jacolien

Alles is al gezegd. Wat een geweldige actieplaat, mooi scherp en goed belicht.
gr John

Zeer fraai deze actie .

Groet peter.

Onwijs gaaf, zeker omdat de jakhals hier die mooie actie vertoont. De gieren lijken zo echt in conflict met dat beest. Mooi het opstuivende zand ook te zien, dat geeft aan hoe droog het daar is.
Super
grtz, josephine

Wauw, heel veel mooie reacties en nominaties op deze foto. Heel fijn om te lezen. Bedankt allemaal.

Zo'n foto is er echt eentje van Once-in-a-life-time, en niet alleen het actiemoment is geweldig ook foto zelf is prachtig, compo, belichting, scherpte, het klopt allemaal!

@ Loes Belovics hartelijk bedankt voor je mooie compliment. Het was inderdaad een once in a life time foto. De making of was een kwestie van de aanhouder wint en natuurlijk geluk hebben. Het geluk was er de eerste dag niet en de tweede begon ook zonder geluk. Ik moest kiezen tussen de hut met dikke mist buiten of een gamedrive met meer fotokansen. Het was niet in ieder dal zo mistig, Je komt in het donker in de hut, schoenen uit. Het raam vol condens en de kleine afstandsbediening van de airco was zoek. Die hadden we daags ervoor zachter gezet vanwege de kou. Alles overhoop gehaald en uiteindelijk maar met keukenpapier iedere keer drogen, wat niet echt werkte. De deur openzetten mag niet, veel te gevaarlijk. Toen de zon erbij kwam werden de ramen eindelijk condens vrij en ging ik even helemaal los met fotograferen. De vraag was natuurlijk hoeveel slachtafval zit er nog in het putje, hoelang blijven de gieren nog. Af en toe zaten er ook ooievaars onder de luifel van de hut pal voor mijn uitzicht. Dus iedere kans op een foto benut. ik heb deze foto gemaakt 20 minuten voordat ik werd opgehaald. Mijn medereizigers hadden een gamedrive gemaakt en hadden een cheeta rennend door de rivier kunnen fotograferen en dat maakte de gids zelden mee dat de cheeta de rivier oversteekt. Dus je kunt mijn vreugde voorstellen toen ik deze foto op de computer zag. Dat was even een yesssss moment. Een paar medereizigers hadden al besloten dat ze niet in die hut zouden gaan zitten, maar bedachten zich toen zij mijn foto zagen. De afstandsbediening van de airco stond achteraf rechtop tegen de muur achter de schoenen die ik twee keer had opgetild. Het koste wat moeite maar ik heb de foto , de aanhouder wint samen met geluk.

Hoe meer spanning des te meer tevreden met het resultaat als het komt aanwaaien ben je minder tevreden.
Ik voeg nog een nominatie toe.
groet, Guido

Schitterende actie foto!

:
 
Page 1 of 1