Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Goed gezien Vincent. Ja wie trekt de aandacht. Je oog gaat meestal naar het lichte gedeelte in de foto. De zwaan 'omarmd' zo de andere vogels, maar dat zie je pas als je een tweede blik op de foto werpt. In eerste instantie keek ik toch naar de slobeend omdat daar de scherpte ligt.

Gauw naar buiten nu, de lente komt eraan.... Veel te koude plaat.. Smile

Gr,

Peter

Mooi! Zonder de zwaan was het een aardig maar wat saai plaatje geworden. Al had ik denk ik wel even gefloten om het oogje in de kop van de woerd te zien.


grt
Krijn

Prachtige symboliek, de beschermende vleugels over het kroost.” Onder moeders paraplu” Indringend beeld Vincent. Vogels van diverse pluimage vereend. Mooi zeg!

Henk

Prachtige foto Vincent. Mijn aandacht ging direct naar de Zwaan als alomvattende vogel. Erg mooie compo maar zonder slobeend had ik het nog mooier gevonden, minder kleur meer mystiek.

die zwaan is voor mij de centrale figuur die waakt over het kleine spul, goed gezien en uitgevoerd.
( de middelste meerkoet kan wellicht wat donkerder net als de anderen)
groet,Guido

Ik vindt hem best wel leuk zeg Vincent

De meerkoeten staan als trouwe bewakers om de slobeend om hem te beschermen tegen het witte gevaar.

Groet Wouter

leuke, originele foto!

Mooie plaat, dat zeker. Maar bij vogels op ijs of in wakken vind ik wel dat we allemaal wat extra voorzichtig moeten zijn. Op deze plaat zie ik rustige vogels, dus ik neem aan dat jij de nodige voorzichtigheid in acht hebt genomen.

wel een heel bijzonder plaatje.

Goed gekeken en een conclusie genomen wat scherp moest , een goede keus heb je genomen, het komt mij hier over als de |zwaan beschermt de rusten de vogels voor hem zo met de vleugels open en kom maar bij mij

Gr Sam

@Gejo, het was een behoorlijk afstandje hoor. En je ziet inderdaad wel aan de vogels dat ze zich niet druk maakten om mij daar aan de oever. Ben ook niet het ijs op gegaan, daar was het te slap voor.

@Edwin, zonder slobeend was de foto niet minder geweest, eens. Een slobeend is een mooi beest, maar eenvoud is vaak krachtig.

Groeten, Vincent

Voor mij speelt de zwaan absoluut de hoofdrol!

:
 
Page 1 of 1