Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Gave foto Leo,

Ja, soms moet je uren wachten, ik heb wel eens een hele dag gewacht en met niets, maar gelukkig heb je er een mooi iets van weten te maken

Gr sam

Het is soms even wachten, maar dan heb je ook wat!

Prachtig!

Prachtig zo op een scheef stammetje. Mooie compositie.

Groet,
Eef

Goed gedaan Leo. Goede foto.
Ik was bijna getuige van deze opname!
Groet,
Herman

Mooi erop Leo. Die stok is volgens mij later door iemand daar geplaatst maar hij maakt er dankbaar gebruik van in ieder geval. Gr John

Altijd leuk zo'n Velduil op een paal of liever nog zo'n stok.

groet Ben

Gefeliciteerd Leo, hij staat er prachtig op ook met een passende achtergrond. Wat is het dan fijn dat na lang wachten de uil zo mooi gaat poseren.

Henk

Een knap uiltje!
grt.Guido

Ja je moet wel eens op ze wachten, maar het was de moeite waard. Fijne achtergrond. Smaakt vast naar meer als je ze al zes jaar niet hebt gezien. Mooie opname Leo.

Heel fijn als je zoveel geduld hebt om te blijven wachten. Is wel dik beloond. De vogel staat er mooi op.
De achtergrond vind ik zelf niet zo fijn overkomen. Wat mij betreft wat vlekkerig en nog wat te ruizig. Misschien door de bewerking met Topaz Sharpen AI? Zal aan mijn smaak (of ogen) liggen.
Ik hou wel in de gaten wanneer er aan mijn kant ergens ééntje te zien valt want zou hem er graag eens op zetten. Zelfs eens goed kunnen observeren zou al mooi zijn.

Groet,
Alwin K.

Mooi Leo ,dit was het wachten wel waard ,mooie opname .

Groet peter.

Mooie foto van deze velduil, gaaf als je ze zo kunt zien, dat is het wachten wel waard. Vorige week er zelf hier in de buurt ook twee tegen het lijf gelopen, maar dat is wel erg gaaf.

Groeten,

Ruben

Mooie ervaring en foto. Hij staat er goed op. Heb je de achtergrond wat extra geblurd? Het massatoerisme bij deze uilen begint wel extreme vormen aan te nemen, zie ik op internet. We hebben het hier over jagende velduilen, geen jagende sneeuwuilen ofzo. Ik wil niet weten wat er gebeurt als er anno 2024 weer eens een sneeuwuil of sperweruilen opduikt. Iedereen z'n goed recht om die uilen te bezoeken natuurlijk, en als je daar staat zal het ongetwijfeld mooi zijn om te bekijken en te fotograferen. Maar het haalt het bij mij als kijker niet bij foto's die het resultaat zijn van een eigen plan, eigen originaliteit of kennis van je eigen stekkies.

Groeten, Vincent

In reactie op de vraag van Vincent over de achtergrond. Ik heb deze niet extra geblurd.

Groet, Leo

Bedankt Leo. En negeer mijn opmerking over het massatoerisme maar. Is niet persoonlijk bedoeld, en doet niks af aan je foto. Is meer verbazing over deze trend, van alsmaar grotere groepen mensen bij zeldzaamheden of aantrekkelijke soorten.

Heel fraai Leo

:
 
Page 1 of 1