Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Mooie soort en voldoet aan de MO

Groeten
Freddy

Tja.....fantastische plaat natuurlijk en we kennen de (of in ieder geval een...) fotograaf die het voorrecht heeft dit op het strand te kunnen doen. Zou een podiumplek moeten krijgen, maar omdat ik al veel van deze foto's heb gezien kijk ik eerst naar wat andere beelden.

Fraai beeld en verdienstelijk hoe je te werk bent gegaan. Dit geeft zoveel meerwaarde aan een foto als dan eindelijk alle puzzelstukjes in elkaar vallen.

Prachtige foto zeg

Erg fraai hoe deze slechtvalk er opstaat op het strand. Wat hebben die roofvogels toch een prachtige doordringende blik ook hier geef ik een nomi voor.

Groet Wouter

Vooral mooi en duidelijk oogcontact. Voldoet duidelijk en staat zeker in mijn top tien, maar zoveel nominatie geef ik niet, dus nog even nadenken over deze.
Groeten, Leo

Prachtige foto van een hele fraaie soort, mooi laag standpunt

Mooie foto met iets meer beleving dat de foto op de kei (volgens mij ook van jouw slechtvalk. Die vond ik mooier maar toch een nomi.
Groet Edwin

Als er dan toch een roofvogel moet winnen, dan deze maar. De fotograaf is natuurlijk niet onbekend. 😀
Truus

Mooi!

Super om dit in de buurt te hebben en er zo fijn mee bezig te zijn!

groet Wil

Voldoet prima aan de opdracht. Geeft gevoel dat je gezien wordt, door blik die recht de camera in is. Daarbij ook een mooi beeld, vogel fraai in beeld, rustige omgeving, kijkt fijn, naar elkaar.
Sieb

Een wat meewarige blik. Maar de slechtvalk ziet je goed. Zo te lezen een heel proces met een prima resultaat.

Wat leuk als je zo’n contact kunt opbouwen met een vogel. Mooie blik in zijn ogen. Prima inzending.
Groeten Jacolien

Mooi gedaan de vogel kijkt je recht aan.
Mooi dat er ook nog wat junk op het zand licht.

Groet Jan

Zeer goede invulling van de opdracht, het oogcontact is overduidelijk! Top 3 naar mijn mening.

Gr. Ruud

Mooi en 'liefdevol' geschreven verhaal. Dan is oogcontact de bekroning.
Fraaie foto van deze mooie soort.
GJ

Heel mooi en wat een proces om hiertoe te komen. Mooi soort natuurlijk en gezien de ondergrond op het strand. Terschelling? Daar heb ik meerdere foto’s vandaan zien komen van dit soort. Voldoet iig prima aan de maandopdracht. Gr John

Mooi kroonjuweel van een bijzonder project.Lijkt wat warm afgewerkt en dat vind ik hier wel mooi uitpakken.Niet helemaal duidelijk, waar ze op zit.Het lijkt wel een restant van een blikje,Kanshebber.

Groet, Ane

Geweldig deze opname, goede compositie, misschien nog een klein reepje van de bovenkant af. Een foto om jaloers op te worden. Top die blik.

Prachtig, zo'n foto van een wenssoort voor velen. Dit kan bijna alleen op de Waddeneilanden, en in combinatie met de beschrijving kan ik de fotograaf wel raden. Smile De foto is wel een nominatie waard.

Groeten, Vincent

» Last edited by Vincent Vuik on Fri 01 Mar 2024, 9:42; edited 1 time in total

Onwijs gaaf, voldoet overtuigend. Heel goede inzending
grtz, josephine

Fraaie plaat. De vogel lijkt je met een aandoenelijke blik op te nemen.
Woorden zijn verder overbodig want de foto kent voor mij geen tekortkomingen.
Verdient op z'n minst een podiumplek.

groet Ben

Ja, die kijkt je lekker ontspannen aan.
Sowieso fantastisch om hier een project van te kunnen maken natuurlijk.
Gave foto is het ook in die rustige strand setting met zand, dat geleidelijk overgaat in een egale zandkleurige achtergrond.
De foto is haast wat té rustig; er mist een beetje spanning, zo van hé, ik zie je wel en hou je in de gaten.

Groet,
Bert

Mooi hoe je toto de foto gekomen bent en voldoet zeker aan de opdracht. Fraaie inzending!

Groeten,

Ruben

Voor deze MO ga ik bij elke inzending bepalen of ik idd recht wordt aangekeken én of de foto mij aanspreekt. Dus het wordt dan ja/ja of ja/nee, nee/ja of nee/nee. Met zoveel inzendingen ga ik ze streng beoordelen. Ik moet écht het gevoel krijgen dat ik door de vogel wordt aangekeken want anders wijkt de foto af van de bedoeling van de bedenker.

De blik van deze jonge slechtvalk is gericht op de fotograaf dus ook op mij als ik naar deze inzending kijk. De foto is uitzonderlijk goed van scherpte en detail. In het begeleidende verhaal over de aanpak is wel duidelijk dat de afstand relatief klein was. De aangespoelde en verdroogde wierresten verlevendigen de foto. Ik twijfel een beetje over de ruimte boven die iets minder mag maar dat is dan ook alles. Een kanshebber wat mij betreft en een volmondig ja/ja.

groet,
Cor

:
 
Page 1 of 2
Goto page 1, 2  Next