Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Een geweldige opname en wat een geluk voor je dat er een fietser langskwam, maar buiten het MO gebeurt dit ook om hun gebied te verdedigen , dus vind ik het niet echt aan de opdracht voldoen. maar wel een nomi voor de foto

Gr Sam

Bijzonder, en daarbij bijzonder mooi in beeld gebracht, ook gezien het feit dat het pleit snel beslist was. Ook precies de goed uitsnede. Getroffen dat je net een dergelijke achtergrond had, en bijvoorbeeld niet een groene vlakte. Ondanks de knokpartij is de foto als geheel bijzonder harmonieus.
Sieb

Wow, wat een unieke en indrukwekkende plaat! Hoe vaak zie je dit, laat staan dat je het vlak voor je neus kan vastleggen? Echt een topplaat.

Wat betreft de opdracht: ik heb niet veel ervaring met de interactie tussen slechtvalken. Maar ik twijfel wel een beetje of dit hun broedgebied is, of zijn het valken in hun overwinteringsgebied? Knokken ze vanwege lentekriebels, of vanwege een indringer in het jachtdomein?

Wat een prachtige foto, echt een droomplaat! Van mij een nominatie.

Groet,

Hans

Geweldige opname. Maar voor mij niet helemaal de invulling voor lentekriebels. Te agressief.

Pfffff.....hoe moet je hier tegenop boxen. Fantastische plaat. Kan ook de winnaar zijn.

Prachtige actiefoto, mooi scherp mooi licht en goed uitgesneden. Een nomi van mij.
Groet Edwin

Dit is een schitterende opname, alleen zie ik hier geen "lentekriebels", maar meer "lentejeuk".

Groet Peter

Wat een te gek gevecht.

Prachtig beeld zeg, de slechtvalken mooi scherp, de actie spat er vanaf en voldoet zeker aan de opdracht. Fraaie inzending!

Wat een superfoto! En wat een cadeautje dat je dit voor je lens krijgt als je eigenlijk van plan bent om weidevogels te fotograferen!
Voor mij zeker een kanshebber.

Groet, Erna

Prachtige actiefoto van deze twee slechtvalken. Denk een hele grote kanshebber voor deze maand. Terschelling? Hoort tenslotte ook bij Friesland 😉 Gr John

Om deze actiefoto kan ik niet heen. Het moet je maar eerst overkomen en dan zo alert zijn om een foto te maken. En territoriumvorming valt onder lentekriebels dus voldoet prima. Ik denk een van de beste inzendingen die veel kans maakt op het podium.

groet,
Cor

Een schitterende foto van twee vechtende slechtvalken.
Zo mooi opgebouwd met de kleuren zwart , wit en geel!!
Ook de scherpte laat niets te wensen over.
Zeker een podium plaats of zelfs de winnaar van deze MO. Mijn gedachte!!
Veel succes en groet,
Herman

Bijzonder fraaie foto van deze ruzie tussen de slechtvalken. Deze inzending zal hoog scoren bij deze maandopdracht.

Je zou zowaar denken ...dit is PS...het is al reuze moeilijk om deze snelheidsduivels apart in je lensarea te krijgen...en dan nog vanuit je auto...waar je bewegingsvrijheid so wie so al redelijk beperkt is...je moet hoe zeggen jullie nederlanders dat weer....wel enorme mazzel gehad hebben...

Groeten
Freddy....

Sorry voor mijn twijfel...

Nou, die komt wel binnen!
grtz, josephine

Wat een aktie, en wat een beleving om dit prachtig vast te leggen! Kan zeker winnen!

Groet Alex

Ben benieuwd of er nu weer gegokt wie de maker van deze foto is. Heb wel even getwijfeld of ik een baltsende fazant zou inzenden en ben verbaasd dat deze er niet tussen de andere inzendingen zit.

Fijn, dat het zo anders is gelopen.Een prachtige foto.Beide scherp, mooie interactie.Die maak je niet elke dag.Grote kanshebber,

Groet, Ane

Prachtige actie plaat van twee vechtende slechtvalken met territorium drift.

:
 
Page 1 of 1