Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Een mooi verhalend beeld met meerdere elementen voor wat betreft de lentekriebels. De spetters die tot aan de bovenrand van de foto gaan verhogen de intensiteit
Sieb

Mooi onderwerp voor de opdracht, en leuke actie! Altijd lastig om te belichten, die brilduikers. Van mij zou het iets lichter mogen.

Mooi om zo het gedrag beter te leren kennen. De twee maken mooie bewegingen. De andere vogel op de achtergrond stoort hier wel iets.

De actie en de soort zijn fraai. Maar de achtergrond is rommelig .

De actie is mooi maar ik vind de foto wat te donker en de uitsnede ook minder mooi.
Groet Edwin

Bijzonder zeg dat deze brilduikers mee mogen doen aan dit MO. Mooie foto zeg

Leuke plaat, die zeker voldoet aan de opdracht. Zit genoeg actie in, vind het alleen jammer dat ie wat donker is en dan helpen de houdingen van de vogels ook niet mee, bij de 2e vogel kan je de kop ook niet helemaal lekker zien.

Groeten,

Ruben

Met je verhaal erbij kan ik de foto inderdaad plaatsen binnen het kader van de MO. De foto voldoet dus aan het thema.
Maar voor mijn nominaties ga ik toch voor foto's waarbij de link met lentekriebels een stuk duidelijker is.
Groet,
Erna

Leuk in beeld gebracht die rivaliteit tussen de twee mannetjes brilduikers. Naar mijn idee was het mooier geweest om die donkere achtergrond weg te laten en breedbeeld de twee eenden wat meer podium te geven en iets centraler te zetten. Gr John

Een leuke actiefoto met al die spetters erbij. Het geheel spreekt mij echter iets minder aan omdat ik de foto erg druk vindt. Wel een verdienstelijke inzending.

groet,
Cor

Een prachtige actie foto van de brilduikertjes.
Alles mooi scherp tot aan de druppeltjes op de lens.
Deze foto past in de opdracht van de MO.
Wel een origineel onderwerp die brilduikertjes, maar kan de foto de strijd aan met de grutto's en de futen?
We zullen het zien.
Veel succes en groet
Herman

Spetterende actiefoto, goed gelukt!

Lentekriebels associeer ik altijd met iets positiefs. Een gevecht om een vrouwtje zie ik niet direct als lentekriebels maar als machogedrag.
Groet Peter

Mooie opname ...voor mij spijtig iets te frontaal....

Groeten
Freddy

Boze actie, ik vind de uitvoering niet echt heel sterk. De spetters zijn er, de beweging is er, en zelfs de zich nergens van aan trekkende derde eend in de achtergrond is er. Ik denk dat de foto wat lichter kan en wat krapper uitgesneden.
grtz, josephine

Komt wel wat donkerder over dan ik dacht....

Voldoet aan de opdracht. Had de vogels liever iets meer sprekend in beeld gehad. Blijft een moeilijke soort om te benaderen en het licht moet dan ook nog goed meewerken.

Leuke actie, flink wat spetters en een mooie soort in beeld . Achtergrond wel wat druk . Panorama uitsnede is wellicht ook een alternatief
Groet, Ane

:
 
Page 1 of 1