Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Kauwtjes die een nest bouwen. De lentekriebels spatten niet van het beeld af, maar hij voldoet zeker. En als foto een leuk beeld met dit aparte perspectief. Het nodigt de kijker bijna uit om naar boven te klimmen. Even kijken of er al eieren in het nest liggen.

Persoonlijk zie ik hier niet zo de invulling van de opdracht.

Leuk effect en diepte. Toch zie ik 3 mooiere foto's om te nomineren.

Of het in de MO past is voor mij ook een ?. De foto an sich vind ik welgeslaagd, zeker de z/w optie. Wel jammer van het gebeuren op de hoek van het gebouw, zonder dat was het een mooie abstracte foto.
Groet Edwin

Mee eens dat deze foto passend is binnen de MO. En ik denk dat omzetting naar zwart-wit een goede keus kan zijn.
Maar voor het podium vind ik de foto niet bijzonder genoeg.

Groet, Erna

Wat een bijzondere foto zeg, gij doet in iedergeval goed mee aan de opdracht en dat is dat ze met hun nest bezig zijn.

Vind het een prachtige plaat, maar kan hier voor de opdracht niks mee.

Groeten,

Ruben

Nestbouw past zeker in het thema. Een architectische foto maar het geheel is voor mij minder aansprekend. De foto komt somber over en bevat een (te groot) eentonig vlak bewolking. Wellicht een smaakkwestie dus is mijn mening erg persoonlijk. Maar zeker een goede invulling van de opdracht.

groet,
Cor

Met deze foto kan ik echt niet veel. Alles is een vraagteken voor mij.
De vogel heeft een tak in zijn snavel en een mooi ritme in de foto vallen me op.
Hij voldoet aan de opdracht.
Ik wacht op de andere reacties over deze foto.
Succes en groet,
Herman

Vind het wat minder bij de maandopdracht passen.

Ik denk dat hij wel voldoet aan "lentekriebels", maar ik vind de kauw t.o.v. het geheel te iel. Ook ben ik geen voorstander van zwart wit in de natuur, maar dat is persoonlijk.
Groet Peter

Later nog eens naar de foto gekeken, en als je je inbeeldt dat je kijkt naar een weg met blokken daarop, ga je het vanzelf zien. Dan wordt wat verticaal is, horizontaal. Vervreemding, leuk! Voor deze opdracht springt hij er voor mij minder uit dan als foto an sich.

Kan me niet echt bekoren...

Groeten
Freddy

Tja, de kauw heeft een takje in zijn snavel. En ergens ver op het gebouw zit een andere kauw. Ietsje summier is hier aan de maandopdracht voldaan. Maar bij een zwartwit foto zie ik liever mooie details in het grijs - nu is het een grauw en donker geheel, wat mij niet uitnodigt om lang te kijken. Toch is de compo boeiend met de strakke lijnen en vlakken enerzijds en de levendige wolken anderzijds. Geeft me een soort hitchkok gevoel.
grtz, josephine

Mooi abstract zwart-wit beeld maar mijn aandacht gaat meer uit naar onder dan de vogel. De lentekriebels mis ik wat maar als gewone inzending een hele sterke foto die fijn kijkt. Gr John

Een interessant interpretatie van de opdracht, ik hou hier wel van!

Groet Alex

Mooi abstract zwart-wit beeld maar mijn aandacht gaat meer uit naar onder dan de vogel. De lentekriebels mis ik wat maar als gewone inzending een hele sterke foto die fijn kijkt. Gr John

Voldoet aan de opdracht. het is echter moeilijk te onderscheiden welke soort het is. Kunstzinnig is het zeker. Goed over nagedacht.

Ik vind het perspectief wel leuk en verrassend,de vogel wel donker en klein in beeld,

Groet, Ane

Kauw is duidelijk ergens bezig een nest te bouwen. Zwart/wit past mooi bij deze plaat.

:
 
Page 1 of 1