Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Dikke dikke proficiat! - denk dat je nieuwjaarswens met deze hèèl goed haalbaar is. en daarom dit welverdiend cijfer.
Groet, Rudi

Sublieme opname Glenn, van zo'n schitterende Beflijster-man in een schitterend en kleurig biotoop
Sluit me graag aan bij Rudi... "Vlaanderen zendt zijn zonen uit!"
Proficiat!

April, altijd de ultieme doortrek-maand voor de Beflijster. Je bent er vroeg bij met een meer dan voortreffelijke opname Glenn.
Groet,
Ad

De kop en het oog lekker scherp. Mooie rustige achtergrond. Proficiat!

Inderdaad een hele mooie foto Glenn. Ik zou hem zelf wel eits lichter gemaakt hebben maar fraai is hij absoluut !!

Groet Michel

mag een heel stuk lichter, deze mooie foto van een voor mij bijzondere vogel kan het hebben.

inderdaad een mooie foto

vriendelijke groet Gerwin

» Last edited by Gerwinvanhouwelingen on Wed 05 Apr 2006, 23:02; edited 1 time in total

Sorry, maar hier wil ik even op ingaan - maar dan stop.
De efficiëntie van het raten werd door de tweede rater (zonder commentaar) al mooi geïllustreerd. Ik vind trouwens dat de foto niet lichter hoeft. Ik zie volledige doortekening in het kleed, vind een donkere afwerking met deze soort hier passen en vind de onscherpe onderkant hier NIET storen, bij de andere foto wel. Ik rate nooit, maar dan ook nooit selectief. Zeker niet voor iemand die ik nog nooit heb ontmoet (alhoewel ik hem via de commentaren wel sympathiek vind) en zeker niet omdat we dezelfde nationaliteit hebben. Denk dat al meermaals getoond te hebben. Maar al goed, ik heb me vergist om te raten met de bedoeling iemands wens een beetje te doen uitkomen... Blijkbaar is dat vandaag niemand meer gegund. Ook Rein vergiste zich eens om op zo'n manier te raten (en toen reageerde ik ook). Het zal niet meer gebeuren.

Groet, rudi

Ben niet tegen raten hoor Rudi en jij komt bij mij ook heel sympathiek over. Vooral ook omdat je vaak de moeite neemt om mijn foto's ook te becommentarieren. Maar aangezien ik geen uitleg/redenatie bij het hoge cijfer zag staan dacht laat ik eens een balletje opgooien, maar vooral niet de bedoeling om jou af te vallen hoor. Ik zal het in vervolg ook niet zo openbaar stellen om een niet bedoelde discussie te gaan opwekken, maar dan even een pb-tje te sturen of zo. Dit was niet erg netjes van mij en zoals ik zelf al zei te snel geconludeerd. Maar nog even over de foto Rudi, want daar gaat deze site tenslotte over,bedoel jij met volledige doortekening die paar lichtere veertjes op de buik? Op mijn scherm namelijk loopt het zwart op de buik volledig dicht en zie ik echt geen tekening behalve die paar lichtere veertjes. Wat is die wens dan van Glenn waar jij het over hebt? Nou genoeg gezegd en hopelijk niet teveel.
groet Gerwin

edit: Oh ja Rudi , Roland èn Glenn ik kijk graag naar jullie foto's hoor en neem mijn petje af voor jullie progressie!!!!! Moet ik nog bewerkstelligen Sad

» Last edited by Gerwinvanhouwelingen on Wed 05 Apr 2006, 22:00; edited 2 times in total

Allen bedankt voor de commentaar. Ook ik kan bevestigen dat er van een 'Belgisch onderonsje' geen sprake is. En over de rating kan ik niet veel zeggen. Over het zwart wel: ik kan de foto makkelijk lichter maken, maar doe dat bewust niet omdat mijn persoonlijke smaak eerder voor dat wat donkere sfeertje valt. Doortekening op de buik is er, althans op mijn scherm, wel degelijk.

En dan die wens... Ach, met de huidige rating geraak ik er niet...so what Very Happy Dan maak ik toch gewoon foto's tot het wel lukt, zeker Smile ! I

Hoi Glenn,
heb net in een persoonlijk onderonsje al met Rudi gesproken en mijn excuses aangeboden voor mijn te snel getrokken conclusie. We hebben het uitgepraat en als we elkaar tegenkomen zullen we er samen eentje (of twee en volgens Rudi misschien wel meer) drinken. Je mag dan ook meedrinken hoor Wink .En inderdaad ieder zijn persoonlijke smaak!! Blijf het overigens een prachtfoto vinden met heerlijk licht en prachtig in zijn biotoop! Zoals ik al zei: ik bekijk jullie foto's graag en vind jouw foto's met de duikboot schitterend. Ik zal overigens mijn commentaar verwijderen zodat er geen nieuwe discussie gaat plaats vinden.

groet Gerwin

:
 
Page 1 of 1