Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Dramatisch beeld, konijntje met hoog knuffelgehalte en zo'n gemeen kijkende reiger. Toch zijn dit de momenten voor de fotograaf. Alvast gefeliciteerd met het vastleggen van dit bijzondere moment.

Echte zoogdierenbeulen zijn het! Ik hoop dat pluisje zijn ogen uitkrabt! Laughing Machtige foto!

"Gruwelijk" mooie foto. Hopenlijk een happy end, we zullen zien.

DIT zijn DE plaatjes Ad! Geweldig moment om vast te kunnen leggen. Ben heel benieuwd hoe het afloopt maar voorals nog ga ik voor het konijn. De reiger heef hem gelukkig op een "konijnvriendelijke" manier beet!
groet Michiel

Ai, ik geloof dat ik hem een telelens voor zijn harses gegooid had Smile Knap om dan juist deze mooie foto te maken. 10 euro op flappie

Heel bijzonder!Ben benieuwd!

Mooie foto van een bizar moment!

» Last edited by Larry Kef on Mon 05 Jun 2006, 15:40; edited 1 time in total

Dit is een moment die je een keer mee maakt geweldig, heel bijzonder.
Ton

Wat een fantastische foto van een drama, Ad. Ik word overspoeld door tegenstrijdige gevoelens. Natuurlijk -this is nature-, maar mijn medelijden met het konijntje is groot, zo groot dat ik de neiging zou hebben om in te grijpen. (zie Kashmar) Ben zeer benieuwd naar het vervolg en ik geef het konijntje nog een behoorlijke kans. Maar een zeldzaam goede actiefoto!!!!!!! #Mad

Tsjonge Ad, wat een geweldige en dramatische plaat. Ik ben heel benieuwd naar de afloop

Tjo, wat een foto. Hoe zou dit aflopen!

Chris

Wat een dramatiek, Ad. Een topplaat. Heb je nog overwogen om in te grijpen? Deze plaat doet wat met me, dus een hoog cijfer!
Groet en hou ons niet langer in spanning!
Harf

Wauw dit zijn van die momenten en platen waar iedereen van droomt. Ik (we) kijken uit naar je volgende upload!

Fantastische foto Ad, Wat een moment.
Complimenten hoor.
Groet,
Ruud

Dramatische actie foto en natuurbelevenis Ad; zonder je verhaal erbij zou ik gedacht hebben dat ie een speelgoed konijn te pakken heeft. Ik hoop echt op een goede afloop voor dit konijntje. Groet, Frans

mooie plaat, gaaf stukje natuurbeleving.

Ad wat doe je me aan,
ik heb altijd gelooft dat de ooievaar baby's rondbracht,
straks stuur je nog een foto met een kool.
ik ben helemaal in de war.

groet cor

Prachtig vast gelegt, dit zijn toch de momenten waar je het voor doet, die specialen gebeurtenissen die je alleen mee maakt als je er maar vaak genoeg op uit gaat.
Ben zeer benieuwt hoe dit afloopt....
Kan het niet helpen stiekum toch te duimen voor die pluizebal, maar vrees het ergste.
Groet,
Ben.

Ad, mijn vrouw wil weten of je ook een website hebt met de afloop, want de spanning is ondragelijk Laughing

Wow, wat een foto, super dat je precies op dat moment de reiger in beeld had....dacht laatst dat mijn 'meeuw met mol' foto al bijzonder was.....

ik vrees dat dit ultieme fotografie is, vastleggen wat je ziet gebeuren. (en dat ook nog zonder de gebeurtenis hoe dan ook te hebben beinvloed).... lieve help, wat raakt dit beeld je.

Foto van goede kwaliteit van een waanzinnig moment. Zelf heb ik er niet echt problemen mee als ik zoiets zie gebeuren. Natuurlijk wel wat empathie naar het konijntje toe, maar uiteindelijk moet die reiger ook zijn eten hebben.

Ik gok op de reiger!

Prachtige foto Ad. Ik gok op het konijntje omdat hij toch te groot is om hem doorgeslikt te krijgen. Ik wacht in spanning op de volgende foto's van dit tafereel.

Nicky

» Last edited by Nicky Hulsbosch on Mon 05 Jun 2006, 18:33; edited 1 time in total

Jemig wat een plaat, wat een moment, wat een .....pfffff...
Toen ik de thumbnail zag dacht ik eerst dat dit een bewerkte foto was maar niets blijkt dus minder waar te zijn. Denk ik wel de meest unieke en bizarre natuurfoto die ik me kan voorstellen. Ook van mij in dit geval dus een hoog cijfer. Van harte Ad maar stiekum hoop ik toch dat het met het konijntje goed af gaat lopen.

Dramatisch moment alert vastgelegd Ad, ... op dit ogenblik had de Reiger het beestje vakkundig vast bij het nekvel dus was er nog niets aan de hand... als natuurvriend supporter ik voor het schattig "keuntje" Shocked

Surprised

Ja Ad....zoals ik op NP al zei: life is tuff OOK (juist) voor een klein konijntje. Ik denk niet dat de reiger hem naar binnen kan werken...beetje te "stroef". Maar ben wel heeeeeeeeeeel nieuwsgierig naar de uitslag!

Dat je zo'n verschrikkelijk mooie foto ervan hebt kunnen maken is een dikke tien meer dan waard. Enneuh....NOOIT ingrijpen in de natuur ! Wink

Gr. Sonja

» Last edited by Sonja on Mon 05 Jun 2006, 19:32; edited 1 time in total
:
 
Page 1 of 5
Goto page 1, 2, 3, 4, 5  Next