Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Ad, nogmaals gefeliciteerd met deze mooie serie. Persoonlijk vond ik de foto's waarop het konijn nog leefde het spannends.

Groet Dick.

Hoi Ad,

Een hele mooie mini serie.
Leuk om de foto's zo op rij te zien.
Dit is ook een hele scherpe foto.
Nogmaals proficiat met je opnames.
Heb een tijd in spanning gezeten hoe het nu zou aflopen.
Deze beelden zijn ook mooi, maar de eerst geplaatste foto blijft toch m'n favoriete. Dit waarschijnlijk toch door het spannings element wat de foto met zich mee bracht.

Groetjes van Agnes

Een unieke serie Ad, zoiets maak je maar een keer mee! Knap vastgelegd, het vervolg van de serie voegt echt iets toe. Dit soort beeldverhalen heeft altijd iets extra's.

Emotionele foto's!
Er zijn denk ik 2 soorten foto's hier op birdpix; foto's van een vogel, lekker scherp, mooie achtergrond en compositie en ... foto's zoals deze met een verhaal die indruk maken. Ik vind het een unieke serie. Petje af voor Ad!

Marc

en dat is het einde van nijntje. Crying or Very sad
geweld(ad)ige serie Ad.

Ad een prachtige serie foto's gemaakt van dit bizarre voorval.
Ik zag de foto's in de metro staan.
Gr Ton

Ad,

Prachtige serie hoor. Mijn complimenten. Als je de eerste (die als eerste op BP geplaatst is) vergelijkt met deze foto, zie je een vergelijkbare pose van zowel reiger als konijn. Alleen hangt het konijn er dit keer laveloos bij, een schril contrast. Hopelijk verschijnen er nog veel van zulk soort series op BP, ik houdt hier wel van. (Sorry voor de dieren die hier slachtoffer van worden Embarassed ). Succes verder

Arjan

Ook de 'jachtdeskundigen' hebben de foto ontdekt en pleiten gelijk maar voor het 'beheren' van de reigers...zucht...
http://www.jachtforum.tk/ Kijk onder 'jacht in Nederland'

Unieke serie van een groots moment met trieste afloop voor het Konijn. Was het een vogelspin geweest in de bek van een Bijeneter dan had niemand een traan gelaten. Nu maakte de serie vele emoties los. Groet, Erwin.

Gefeliciteerd met die prachtige serie Ad. Hiermee heb je jou naam op de kaart gezet.

(Voor de liefhebbers: ik heb die cartoon even uit het AD gecopieerd en zal hem een tijdje in mijn PA zetten. Als Ad accoord is lijken mij de auteursrechten ook geen probleem)

Geweldig Ad, zelfs de kranten gehaald.
Groet,
Ruud

Hoi Ad, fantastische, bizarre serie geworden hoor.
erg mooi op de foto gezet.
gefeliciteerd.
Groet Rob

:
 
Page 1 of 1