Het magazine voor Natuurfotografen

Sponsored by

Home > Album >
:
:
 
:
:
:
:
:
:
:
 
 

Gadverrrrrrr..... Maar in een tornooi waar de Belgen niet meedoen ben ik de VURIGSTE supporter van Oranje! Wereldkampioen worden? Duveltje te goed!

Schitterend!

Grappig Smile
Maare, wat is deze stern donker! Niet perongeluk een witwangstern geplaat? Smile Zelf heb ik nog nooit zo'n donkere Noordse stern gezien iig. Maargoed, ik kom dan ook niet zo vaak in de buurt van zee Wink

Gr, Gijsbert

Ja, ik vind hem ook wat donker, en hij heeft een vrij forse, lange snavel voor Noordse Stern. De plaat is in ieder geval mooi, en de eerste wedstrijd is binnen.

Tis zeker een noordse hoor, geen zorgen. Inderdaad iets aan de donkere kant, kan wel nog een ietsje lichter (deze foto was vooral bedoeld als wk-aanmoediging). Overigens hebben noordse sterns inderdaad een witte wang en een iets grijzer lijf, vandaar de verwarring denk ik.

Ik ben dan wel geen voetbal-liefhebber maar ik vind dit wel zeer origineel.
Groet,
Ad

Ik had deze foto nog niet eerder gezien maar nu hij bovenin langs kwam moest ik gewoon even kijken !! Wat een gave foto zeg !! Inderdaad komt hij donker over maar wie hier een Witwang inziet ?? Broeden ze op dit plastc Luc ??

Groeten Michel

Quote:
Ik had deze foto nog niet eerder gezien maar nu hij bovenin langs kwam moest ik gewoon even kijken !! Wat een gave foto zeg !! Inderdaad komt hij donker over maar wie hier een Witwang inziet ?? Broeden ze op dit plastc Luc ??


Bijna Michel, tenminste, ooit was dit een grote kolonie. De eigenaar van de parkeerplaats (ofzo) waar deze sternen zaten wilde ze dit jaar niet terug hebben, en had voor de zekerheid oranje landbouwplastic eroverheen gespannen. MAar wat gebeurde er: letterlijk elk scheurtje of open plekje in het plastic werd direct benut door de sterns om een broedplek in te claimen. Deze foto is daar een voorbeeld van. Volgens mij hebben de sterns daar best een redelijk jaar gehad Wink

Inderdaad een heel laat commentaar, maar die balk bovenin lokt gewoon tot kijken bij deze foto. Superorigineel, maar moet ik uit je beschrijving opmaken dat het een nestfoto is? Wink
Een goed voorbeeld van jouw filosofie over foto's op birdpix.

Dank Leo, en geen zorgen, tis (nog) geen nestfotografie. Deze vogels waren bezig met het afbakenen en verdedigen van een potentiele nestlocaties. Als ze op de eieren zaten zou dit inderdaad wl nestfotografie zijn (maar soms is de grens wat schimmig, zo ook bij deze foto).

:
 
Page 1 of 1